Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GP

Zalewa4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepszy jest GP z survi czy bez?

Grałem przed chwilą mecz i się zdziwiłem.

Ja na GP miałem itemki:

Ioany, Warmog, Atma, IE, Dancer i kostur

Przeciwnik (dokładnie nie pamiętam):

ioany, dancer x2, ie, krwiopijec, i łuk na przebicie (cos takiego)

No i on mnie kosił na loozie ;/ Nwm może źle coś składam. Zawsze gram na takich itemach gp i zawsze mi dobrze idzie, ale teraz jak zagrałem z tym gp bez survi zobaczyłem, że jest lepszy.

Macie może jakieś swoje sprawdzone buildy?

Opublikowano

Lepszy surv gp lecisz pod kryta i hp . Możesz ztankować wieżyczkę i przy okazji rypnąć kryta z 700

Opublikowano

"Najlepszy gp to pod offtanka"

Zgodze sie jak grasz bez feedu, na draft mode, jak trafisz ty gp i enemy gp, buduj swojego offtanka, gorzej bedzie jak enemy sieknie critplanka pod full dmg, 2-3 kille spokojnie wyniesione z tfu, zalezy dmg jeszcze od tego czy ma triforca. Parrley, czyli to cale paktujemy przenosi efekty z itemkow jak shen, triforce, lichbane, FM itp. Kryt za 1,3k potem z lapy po 700 ? opeope a offtank zlozy conajwyzej 900 - 1k dmg

Testowalem oba buildy

167161466687770313241.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Ofc., że offtank GP jest najlepszy.

Warmog + Atma = OP.

Do tego składasz IE, Phantoma i rozciulasz :)

Opublikowano

no miałem atmoga ioany ie blood i dancera ale tamten mnie rozpierdzielal, a miał 2 x dancer ie etc. wszystko na dmg 0 survi ;/

Opublikowano

1v1 nie wygrasz z GP pod cryt i attack speed ale takiego GP papierowego w Team fighcie jakis AP carry albo ad carry skalda na 3 hity wiec..

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...