Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medal Of Honor 2010

Eremek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Chcialem zapytac czy warto inwestowac w owego MOH? Chodzi mi glownie o multi a raczej o to czy graja w to jeszcze jacys napalency czy serwery swieca pustkami? Dzieki wam wszystkim za odpowiedzi . Pozdrawiam;)

Opublikowano

Musze powiedzieć, że MOH mnie naprawdę rozczarował. Ta gra miała być połączeniem bf i coda, lecz nie wyszło im to za dobrze ogolnie za tą cenę można dostać lepsze gry. Podaj fundusz to ci doradzę. A i zawsze będą pasjonaci. Niektórych Medal zachwycił, a zdecydowaną większość (w tym mnie) tak jak już wcześniej pisałem rozczarował

0c011561bb0ab84a.png
Opublikowano

Aktualnie posiadam COD MW2 BF BC 2 i BF3 ale chcialem sprawdzic MOH dlatego pytam o to czy ktos w to jeszcze ogolnie gra. I nie chodzi mi o porady co wybrac ale poprostu o to czy tak jak juz pisalem ktos w to gra. Tak wiec jesli mozesz to powiedz jak wyglada sytuacja ze znalezieniem dobrego meczu itp. Dzieki za odp. Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...