Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki do karty graficznej

ScenTrexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemqu xD mam problem brakuje mi sterow do karty moze ktos podac link bezposrednio do sterownikow??? moja karta to:

Rodzina Mikroukladów Intel ? G33/G31 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0)

PS: to jest pelna nazwa karty nie ma tam nic innego;P

Opublikowano

Znowu ? Co w tamtym temacie nikt Ci jednak nie pomógł ? Nie dziwie się skoro byłeś taki nie miły dla innych, którzy chcieli Ci pomóc... A coś pisałem...

@Topic jaki masz system operacyjny ? Aa i to na pewno nie jest dobra nazwa karty graf. Ale podaj jaki masz system...

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Znowu ? Co w tamtym temacie nikt Ci jednak nie pomógł ? Nie dziwie się skoro byłeś taki nie miły dla innych, którzy chcieli Ci pomóc... A coś pisałem...

@Topic jaki masz system operacyjny ? Aa i to na pewno nie jest dobra nazwa karty graf. Ale podaj jaki masz system...

Przepraszam ci ale to jest nazwa karty graficznej i nie wmawiaj mi to glupstewek a system vindows 7 home premium

intel.com magiczna strona tam znajdziesz a jak nie to google.com ułatwi ci szukanie

yyy nie wiem ale mam wrazenie ze nie doczytales :

Siemqu xD mam problem brakuje mi sterow do moze ktos podac link bezposrednio do sterownikow??? moja karta to:

Rodzina Mikroukladów Intel ? G33/G31 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.0)

PS: to jest pelna nazwa karty nie ma tam nic innego;P

Opublikowano

Tu masz link : http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Desktop+graphics+controllers&ProductProduct=Intel%c2%ae+G31+Express+Chipset

Wchodzisz po środku wybierasz swój system, po prawej wybierasz Drivers i na dole pierwszy link do download'u. Innej możliwości nie ma. Szukałem i szukałem i tylko to jest na bank do Twojej karty graficznej. :) Odwdzięczył byś się... -.-

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Tu masz link : http://downloadcente...Express+Chipset

Wchodzisz po środku wybierasz swój system, po prawej wybierasz Drivers i na dole pierwszy link do download'u. Innej możliwości nie ma. Szukałem i szukałem i tylko to jest na bank do Twojej karty graficznej. :) Odwdzięczył byś się... -.-

Jak zadziala to masz limit lajkow ;>

Opublikowano

Kup normalna karte graficzna a nie na zintegrowanej jedziesz.

Znajdz jakaś uzywana za 200-150 bo na tej karcie mało co zrobisz

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tu masz link : http://downloadcente...Express+Chipset

Przykro mi ale zadne nie zadzialaly;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...