Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak Zrobić

Adrian012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak Zrobić

Fighter FX 7.2 rzeby działało proszę o pomoc ten kto pomorze dostanie (++)

Niech kto powie jak on to zrobił rze działa

proszę powiedzieć bo ja tesz mam CS XTCS ale nie działa Fighter FX 7.2 jak ktoś pomorze to dostanie (++)
Opublikowano

Podstawą aby ten cheat działał jest ustawienie grafiki OpenGL , zrobisz to wchodząc w Options>Video i tam w jednej z kolumn zmieniasz z (domyślnie) Software na OpenGL .

Mam nadzieję że pomogłem .

Opublikowano

W tym wypadku musisz zainstalować najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej .

Jak sprawdzić jaką masz karte graficzną ?

I sposob:

Kliknij prawym przyciskiem myszy na pulpit->wlasciwosci->ustawienia i mniejwiecej po srodku pisze "Ekran: Monitor [nazwa monitora] na [nazwa karty graficznej].

II sposob:

Panel sterowania->system->sprzet->menedzer urzadzen->karty graficzne.

Następnie wpisujesz w google sterowniki do karty graficznej <Twoja Nazwa Karty Graficznej> , np. (w moim przypadku) Sterowniki do karty graficznej Nvidia GeForce 5200 FX , patrze w wyszukiwarce znalazło mi oficjalną strone kart graficznych firmy Nvidia , wchodze pobieram , instaluje ,restartuje komputer . I tyle .

Opublikowano

Nie działa

Nadal taki

Proglem taki jak włączam OpenGL- The specified video mode is not supported the game will now run in software mode

Opublikowano

Zainstalowałeś na pewno nowsze sterowniki do karty graficznej ? , innego wyjscia z Twojej sytuacji myśle ze nie ma .. Poszukaj sterowników (jak najnowszych) do Twojej karty graficznej .

EDIT : http://softpage.pl/View-details/Sterowniki/Karty-graficzne/ATI/3957-ATI-Radeon-HD-3400-series.html

Tak jak prosiłeś masz strerowniki wyżej ;> . Licze na Like .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...