Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy mógłby mi ktoś opisać co jest potrzebne do założenia własne strony www.

język html znam ale robiłem starszemu stronę formy w demo programie pajączek i tylko można go 50 labo 60 razy włączyć

a teraz chciałbym sam się pobawić w zrobienie swojej napiszcie ci jakieś darmowe domeny i jaki program do hostowania strony czy coś takiego... bd bardzo wdzięczny

jyh.jpg
Opublikowano
darmowe domeny

jebłem. nie ma czegoś takiego(chyba, z wyjątkiem .tk).

witam czy mógłby mi ktoś opisać co jest potrzebne do założenia własne strony www.

rozum, wiedza i znajomość języków programowania.

język html znam ale robiłem starszemu stronę formy w demo programie pajączek i tylko można go 50 labo 60 razy włączyć

ouh znasz html no no, niezły informatyk z ciebie... ked editor lepszy(jakoś tak).

jaki program do hostowania strony czy coś takiego...

krasnoludki nieźle hostują(i to nie jest spam)! ale l4rge.com i tak the best.

bd bardzo wdzięczny

nmzc.

omfg.png
Opublikowano

najlepszy darmowy hosting

najlepszy klient ftp (jak dla mnie)

kurs html co jest bardzo przydatne do tworzenia stron jezeli jestes zielony

jezeli na stronie ma byc rejestracja,logowanie,jakas fukcja typu:kalkulator/kalendarz/forum/formularze i taie inne radze sapoznac sie dodatkowo z php i mySQL

29105455.jpg
Opublikowano

jemu raczej chodziło o postawienie strony na swoim kompie, a co do najlepszego darmowego hostingu to fail, bo najlepsze jest l4rge.com(porównaj parametry... xD). Darmowa domena: dot.tk/en/index.html?lang=en

co do ftp to się zgadzam - filezilla rox.

omfg.png
Opublikowano
OMFG leci report za double post'a...

jakbyś nie zauważył to nie ja ^^. Leci raport za spam ;]

Ja sie kiedys tego probowalem uczyc,ale jakos mi nei wychodzilo.

html jest banalny, najlepiej uczyć się z książek, a nie z neta(nie mam na myśli e-booków, tylko normalne książki, takie z okładką i papierowymi prostokątami w środku).

omfg.png
Opublikowano

Omfg patrze na twoj pierwszy post i plakac mi sie chce, nie wiem czy jakis nawalony byles czy co Oo, n/c

//Ciach

Opublikowano
Omfg patrze na twoj pierwszy post i plakac mi sie chce, nie wiem czy jakis nawalony byles czy co Oo, n/c

zedytowałem, nie byłem nawalony tylko wkurwiony od rana, tak to bywa ;x

omfg.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...