Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WR nie chce się włączyć

firmek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcac dzisiaj pograc w wr a niemile sie rozczarowalem poniewaz nie chce mi sie dziad odpalic... Launcher norm,updater norm. Sie wlacza jednak dalej nic hackshield sie nie laduje... Check files nie dziala niewiem jak wy ale u mnie jest do sprawdzenia 29000+plikow I podczas sprawdzamia przy 11356sie zacina I dalej nie idzie reinstal tez nie pomogl:/nie wiem co to moze byc wiec prosze Was drodzy uzytkownicy o pomoc;) ( antywira I zapore mam off)(aktualnie pisze z fona z gory dzieki za odpowiedzi a sposobu sprawdze jutro;)

Opublikowano

HS staję ci w którymś miejscu?

Jeżeli tak to przed chwilą miałem tak samo. Popróbowałem włączyć go parę razy, za każdym stawał w tym samym miejscu. Po iluś próbach zostawiłem go tak na 5 min i w końcu się załadował.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jeśli HackShield Ci się nie ładuje, to po prostu zostaw kompa na parę minut. Najzwyczajniej w świecie, HS ma dużo do zaktualizowania. Też tak wczoraj miałem, więc musi pomóc ;)

Opublikowano

Dzieki za odp;)temat mozna zamknac powod byl blachy poniewaz problem tkwil w tym ze nie mialem folderu data I sam nie wiem jak to jest mozliwe ze dopiero przy drugiej instalacji sie zainstalowal;)))

TEMAT PROSZE O ZAMKNAC GDYZ ODPOWIEDZ ZOSTALA UDZIELONA A PROBLEM DOTYCZACY TEMATU ROZWIAZANY;:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...