Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Famas

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jest może kod na Famasa ponieważ widzę ciągle famasa od 1-10 lvl no ciągle gdzie nie wejdę tam famas i pytałem się jednego gościa to on mi napisał "This is Code Famas 7days" więc się pytam za odp lajki

PS.Prosze nie pisać "Bo oni kupili pewnie w MP" bo będę to zaznaczał jako spam =)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie ma żadnego kodu na famas'a, wszędzie szukałem i nie znalazłem w ogóle wzmianki o takim czymś. Więc jedynie co przychodzi mi do głowy to że robił Cie w konia, i kupił w MP.

No chyba że wysyłają każdemu z osobna taki kod, z tego co pamiętam kiedyś tak zrobili z goldem. Na skrzynce sprawdzałem i też nic!

32354141673387527780.png

Opublikowano

@up no ja mówię ci wszędzie gdzie nie wejdę to są famasy nawet przed chwilą wszedłem do rooma i wszyscy mieli famas oprócz mnie :P więc musi być jakiś kod

@down

ZWYKŁY

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zrobił Cię w konia. Gdyby był jakiś promocod, znalazł by się on odrazu na MPC. Musiał go najnormalniej kupić. To były FAMAS'y zwykłe czy krajowe??

Opublikowano

Famasy krajowe, jak i inne bronie w różnych kolorach, skinach można kupić po przecenie świąteczniej w MP, warrock.net -> marketplace. (wszystko za g1c)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Nieno, zrobili reklamki premki i mają przecene 40% i jazda. Pewnie to byli sobie znajomi i zakupili w tym samym czasie.. :D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@UP

i co z tego, że nie mają premium? Mają zniżkę 30% to sobie kupują Famasy.I teraz byle nub, może "ownić" -,- Chyba każdego stać, żeby wysłać 2 SMS-y po 6 zł i mieć już około 300 G1.Potem dorobią sobie te 45 i są zadowoleniu...

Opublikowano

@Lord Darkus: Ale nie musieli mieć premek, bo nie kupowali ich w IS, tylko w Marketplace, gdzie jest obejście premki i poziomu :) Korzystają z okazji że są zniżki 30% :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...