Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Odowłanie

Viton007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ave Panowie. Własnie jakiś żyd mnie zbanował, nie wiem czy za FB czy MB ale jeden ciul z tym. Jak za MB to jakiś gracz mnie podwalił. Jak za komuny cholera, nie? :D

Ale mendy są w tej grze, zawsze sie potrafi ktoś dopierdolić, że mam waithacka, zazdrość, czy co? :D

No ale nieważne, chodzi o to, czy jest sens sie odwoływać? Kłócić się o wyrozumiałość świąteczną i mówić, że to jakaś pomyłka, czy to sie raczej nie zdarza?

W sumie, zbanowali jedno... zrobie 2 kolejne na FB :D

Nowe sposoby na zarabianie, które mogą Cie zaciekawić:

eKasa.hitos.eu

Opublikowano

Zapytałem, czy zdarzają sie odbanownia po odwolaniu. Czy da sie coś jeszcze zrobic?

Sam jesteś niepotrzebny i wytłumacz mi co wnosi Twój post? Normalnie nic bym do tego nie miał, ale skoro wpierdalasz sie do mnie to chciałbym zasugerować, żebyś sie nad sobą również zastanowił.

eKasa.hitos.eu

Opublikowano

Nie sądzę, żeby w tej sytuacji jakiekolwiek odwoływanie się miało jakiś sens...

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Jest jeszcze jedna soprawa. Każde konto na jakie zrobie i chce sie zalogować pisze, że zostałem zbanowany.

Hm, mam reinstalować metka czy jak? IP ma stałe.

eKasa.hitos.eu

Opublikowano

Niema co nawet pisać do nich ..

I tak Cie nie odbanują oni mają taką prace zalogować popatrzyć po banować , zrobić event wylogować ...

Nie przejmują sie graczami .

Ale rób jak uważasz .. Będą pisać poco czitowałeś i wgl. Nie opłaca się . Poczekasz pare dni /tygodni/ miesiecy i już . ;]

@edit

SPAT nie da rady na stałym zmienić IP.

Zobacz na ile bana dostaleś .;]

Opublikowano

Jeśli chodzi o ip to ściągasz np. taki program jak hot spot shield i przykrywa ci normalne ip , a do serwera wysyła inne .

Opublikowano

Dobra Panowie, skoro mówicie, że wypieranie się i jakakolwiek dyskusja nie ma sensu to nie będę tracił na to czasu. Szkoda mi tylko nazwy gracza, bo miałem do niej sentyment. Ale cóż. Dzięki :)

Ze wszystkim jakoś dam sobie rady, strata nie taka wielka. Wszystkim pomocnym rozdaje po Liku :)

eKasa.hitos.eu

Opublikowano

Spokojnie, już mam 2 nowe konta, a co nakradłem to moje.

Mam nadzieje, że Tobie też coś ukradłem miki3cośtam.

Proszę o zamknięcie tematu. Bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam, życze miłych świąt i wielu dobrych cheatów oraz wielu kryzysów na metku na których można zarobić :))

eKasa.hitos.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...