Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobic dobra postac Ps3

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie prosze o napisanie mi jak rozdawac um i jaka postac wybrac jestem jokerem i teraz tak jakie moce wybrac? Ice czy jakies inne wydaje mi sie ze ice jest najlepszy a i jaka bron wziasc rifle?? czy jakies mieczyki? Prosze o odp. Oczywiscie do PvE bo w PvP nie wiem czy umial bym grac :)

Opublikowano

Fire - Tank - Hand Blaster - Fly

Ice - Tank (słabszy według mnie) - Bow - Fly

@Up

Nie mam jeszcze Moderatora, żeby moc przenosić. W takich sytuacjach wysyłajcie Raport, jakiś GM przeniesie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Fire - Tank - Hand Blaster - Fly

Ice - Tank (słabszy według mnie) - Bow - Fly

@Up

Nie mam jeszcze Moderatora, żeby moc przenosić. W takich sytuacjach wysyłajcie Raport, jakiś GM przeniesie.

Ale nie musi byc koniecznie ice podawajcie mi najlepsze umiejetnosci i do tego jaka bron i jak rozdawac staty :) A i gdzie jest usuwacz skilli w miescie zlo?
Opublikowano

Tutaj możesz poczytać o skill'ach i sam dobrać najlepsze dla Twojej postaci.

http://www.mpcforum.pl/topic/481973-tutopis-wszystkich-umiejetnosci-w-grze/

Najlepsza bronią będzie Hand Blaster.

Co do sposobu poruszania to zostałbym przy Fly.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tutaj możesz poczytać o skill'ach i sam dobrać najlepsze dla Twojej postaci.

Najlepsza bronią będzie Hand Blaster.

Co do sposobu poruszania to zostałbym przy Fly.

Ale napisz dlaczego fly?
Opublikowano

Fly gra się dosyć łatwo i przyjemnie. Możesz podziwiać piękne widoki jak i w razie konieczności szybko uciec z pola walki.

Ok ok ale prosze powiedz mi jak rozdawac umiejetnosci przeczytalem tego posta i dalej nie wiem. Mam kazdego po 1 czyli Immolation 1 Ignition tez 1 skill wiec powiedz mi jak dale jrobic czy w ignition czy w immition.?
Opublikowano

Immolation to najlepsza droga dla Tanka. Posiada dużo skill'i obszarowych, a to dla Tanka najważniejsze.

Czyli pierw robic wszystkie skille immolation a potem ignition tak? Czy 1 tu i jeden tu i tak pokolei?
Opublikowano

Tak, choć nie jest to konieczne.

Staraj się raczej maksować spelle, które mają jakiś pożytek w roli tanka, czyli np. zwiększony armor, AoE, ...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak, choć nie jest to konieczne.

Staraj się raczej maksować spelle, które mają jakiś pożytek w roli tanka, czyli np. zwiększony armor, AoE, ...

Jak to zrobic bo zabardzo nie wiem bo jestem poczatujacy :) Mam 4 lvl :)
Opublikowano

Przeczytaj ten Tutorial o skill'ach i dobierz odpowiednie, czyli skill'e obszarowe, wzmacniające Armor itp. to jest cała filozofia.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Przeczytaj ten Tutorial o skill'ach i dobierz odpowiednie, czyli skill'e obszarowe, wzmacniające Armor itp. to jest cała filozofia.

Juz to przeczytalem i dalej nic nie wiem :( A co sie dzieje jak nabije 10lvl? I napiszcie mi jak ulepszac i z kad wziasc zbroje itd.
Opublikowano

Juz to przeczytalem i dalej nic nie wiem :( A co sie dzieje jak nabije 10lvl? I napiszcie mi jak ulepszac i z kad wziasc zbroje itd.

Kiedy zdobędziesz 10 level to nic specjalnego się nie dzieje(na 9 levelu odblokowuje Ci się zakładka ze skill'ami poruszania się np. Flight, SuperSpeed), oczywiście masz następne misje oraz nowe wyścigi.

Co do ulepszania zbroi, to nie ma takiej możliwości. Po prostu z biegiem czasu zdobędziesz nowe i lepsze wyposażenie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Kiedy zdobędziesz 10 level to nic specjalnego się nie dzieje(na 9 levelu odblokowuje Ci się zakładka ze skill'ami poruszania się np. Flight, SuperSpeed), oczywiście masz następne misje oraz nowe wyścigi.

Co do ulepszania zbroi, to nie ma takiej możliwości. Po prostu z biegiem czasu zdobędziesz nowe i lepsze wyposażenie.

Aha ok dzieki za odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...