Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Sposób na zablokowanie HS'a

Monopollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam zaszczyt przedstawić nowy sposób na blokadę HS.Jestem w 100% pewien na działalność tego sposobu tylko ten sposób blokuje HS w 100%.

1.Potrzebujemy zaktualizowanego metina

2.Potrzebujemy też programu MySecretFolder Download Strona producentaPewne źródło

3.Instalujemy program

4.Gdy zainstalujemy program to go uruchamiamy.

5.Gdy już włączymy to wyświetlą nam się 2 pola do uzupełnienia w te pola wpisujemy nasze hasło. Hasło będzie nałożone na folder HS w celu zablokowania HS.I Continue

6.Oki mamy odpalony program klikamy Browse... i wybieramy folder do zablokowania w naszym wypadku będzie to folder HS i zatwierdzamy.

7.Poniżej mamy 2 opcje do wyboru jedna oznacza ukryj folder a dryga załóż hasło na folder(w celu zablokowania HS) my wybieramy tą drugą

8.I na samym dole klikamy tą niebieską ikonę o nazwie Protect

9.I jest oki.

Jeśli ma ktoś taki problem

beztytuuayg.png

beztytuu2cre.png

Jest na to rozwiązanie.

Przy odpalaniu gry otwarty macie folder hs tylko jak odpali się gra to zamknijcie folder GAZEM!!

Download2

http://www.brothersoft.com/mysecretfolder-33638.html

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b7dd494cfb28c3c1efbd3a1de0cd3a3d9ae9f413588d098577298f5e335275b6-1296582069

Testowane na grach PC np:

Gdy miałem zablokowany folder z grą odpaliłem gre przez skrót do gry która znajdowała sie na pulpicie (ale nasz folder musi być zamknięty) i nic sie nie działo więc postanowiłem przetestować to na HS od jakiegoś czasu jade na FB i HS mam zablokowany tylko tym sposobem i nie dostałem bana więc postanowiłem to tu napisać.Jest to sposób na to żeby HS nie wysyłał LOGÓW

Tym sposobem na dzień dzisiejszy można zablokować każdego HS

Dobra proszę nie spamować tylko testować i pisać co o tym sądzicie tylko szczerze aż do bólu.

Koniec ery HS

Sposobik:

Używasz programy MySecretFolder już 30 dni i masz wersje demonstracyjną i nie wiesz co zrobić? Czytaj po niżej.

1.Ściągasz jeszcze raz program.

2.Instalujesz go(ale nie w tym samym miejscu co poprzednim razem)WAŻNE

3.I mamy kolejne 30 dni

A co leprze.

Dało by rade połączyć tą blokadę wraz z lockiem, zablokowaniem plików w firewallu?

Tak da się

Zakaz kopiowania bez zgody autora!!! Monopollo

Daj LubieTo! mnie do myślenia ten TuT na pewno ci pomógł

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

haha bardziej tego skomplikowac sie nie dalo? od miśkaantosia jest conajmniej 3x lepsza blokada i prostsza w obsłudze, nie ma żadnych warunków oprócz zablokowania hsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...