Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Powrót - tak czy nie?

xxLordZibixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! 2lata temu grałem na PL'u i konto mi zarąbali. Potem syriusz wbiłem 16lv i mi się odechciało po tych cenach..

warto wrócić na PL'a? Nie ma tak drogo? Dalej jest tyle botów?

Opublikowano

Bez kupna yang nei zaczniesz gry... no praktycznie nie zaczniesz...

Gra stała się nudna i monotonna ... nawet privy już nie dają radości

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Graj, ale na poczatku sciagnij Drop Hacka, i cisnij na metki do red lasu, w ciagu niecalych 2 tygodni dorobilem sie zajebistego EQ ! Na prawde, polecam : ). Tylko zablokuj hs'a i konto na ktorym kradniesz niech bedzie na innym e-mailu, i kamole przerzucaj poprzez zrzucanie na ziemie, mniejsza szansa, ze dojda po logach, na Twoja glowna postac

Opublikowano

Polecam grę na Solarze. Nawet na pierwszym lvl'u możesz zarobić ostrą kasę ... Sposób sam wymyśl, ale chyba krążył w jakimś temacie. Musisz wydać z 20zł na PSC i ... możesz zarabiać kasę.

Opublikowano

Bez wydawania pieniędzy trudno będzie Ci pograć na Metinie PL.

Osobiście proponuję prywatne serwery z gatunku hard.

Dają tyle samo przyjemności, do oficjalny, a nawet jak dobrze trafisz- więcej. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Boty sa ale malo ceny drogie ale z dnia na dzien maleja

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Ja gram na s 26 i mam dobre eq bez żadnego wydawania kasy na IS i Yangi ;)) po prostu trzeba umieć grać ;D ściągnij wall-hacka i multibota 1.8.3 i dasz sobie rade ja w tydzień wbiłem 35 ale mało grałem ;) i eq nie mam aż tak strasznego ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja gram na s 26 i mam dobre eq bez żadnego wydawania kasy na IS i Yangi ;)) po prostu trzeba umieć grać ;D ściągnij wall-hacka i multibota 1.8.3 i dasz sobie rade ja w tydzień wbiłem 35 ale mało grałem ;) i eq nie mam aż tak strasznego ;D

Tym to mnie rozbawiłeś. HaHa xdd.

A co do tematu, to jeśli chcesz wracać to w tej chwili tylko Solar (s26)

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Jedyny serwer na dzień dzisiejszy, który nadaje się do nowego startu to s26.

Sposobów zarobku masz kilka:

• dobij 30 lv i jedź na fb
  • zrób dropka 6 lv woj body, eq na jego lv +5/6 i idź do imha, potem sprzedaj drop
  • na 35 lv chodź na metki w m2

Opublikowano

Kolega was tylko pyta czy "Warto wracać" a wypisujecie sposoby na drop ;] Na starszych serwerach na pewno nie warto grać bez Allegro/IS'u/Oszustwa. Na nowszych ma to jeszcze sens. Co do botów: (Jeżeli chodzi o Hacki) jest tego więcej niż 2 lata temu (O boty = Dzieci Neo) o wiele więcej niż 2 lata temu :]. Jeżeli chodzi o mnie: NIE.

Jezeli chodzi o Ciebie: Zrobisz to co będziesz chciał, masz chęci i czas:TAK , Żeby grać bo nie ma co robić: NIE

OFF@: Przez takich jak Wy (UP'y) , mam na myśli oszukujących = Właśnie przez takich Metin zszedł na psy. Dopóki nie było hacków i była sprawna administracja wszyscy żyli w harmoni i zgodzie. Nikogo z was to pewnie nie obchodzi (A część pewnie go nie zna) ale grałem za czasów jak KLAPO miał jeszcze 69lvl (Byłem z nim w gildii).

I nikt ale to nikt , nie mówi mi że Metin2 PL jest teraz lepszy niż kiedyś. Teraz to jest praktycznie tylko i wyłącznie "SPACJA". Cała Magia tej gry umarła. Ostatnie moje zdanie: "Bez botów jesteście zera."

Opublikowano

Powrót do metka? Jeśli nie chcesz robić z tego interesu na real kase to nie - nie warto.

Onar, wyobraź sobie, że grałem kiedyś uczciwie, były to same początki metka. Był tylko 1 świat. Pamiętam jak było.

Wszyscy grali w harmoni i zgodzie? Zanim wyszedł fenix rzuciło sie na metka tyle dzieci, że w głowie sie to nie mieści. Żartujesz sobie chyba że była harmonia i zgoda.

Jakby tego było mało = administracja nigdy nie była tak dobra jak teraz. Swego czasu mogłeś wyzywać każdego jak tylko chciałeś i żaden GM nic nie zrobił, zawsze liczył się tylko IS. Ta gra to był jeden wielki bug i burdel. Cholernie niskobudżetowa gra. Na jakiekolwiek update trzeba było czekać miesiącami. Do tego TH, niedziałający client i milion innych błędów. Nikt nic z tym nie robił.

Dopiero w ostatnim czasie metek coś ruszył. Jedyne co GM potrafi to wejść do gry raz na kilka godzin, dać kilka banów i wylogować. No i pewnie pohandlować yangami po allegro. Ale i tak jest juz lepiej.

To nie boty sa problemem tej gry. Wg mnie problem tkwi w min: administracji, graczach(neokidach) i ich podejściem do życia(gry?), tradehacki/wyłudzanie, ciągłe bugi, wywalanie z serwera, a dopiero gdzieś na samym końcu są boty.

Kilka botków na rybkach nie są wstanie zrobić kryzysu. Taki botek nie zarobi tyle co 75lvl. Zrozumcie drodzy gracze, że ceny głównie zależą od bogactw wysokich lvl, a nie botków.

A klimatu to ta gra nigdy nie miała.

Nowe sposoby na zarabianie, które mogą Cie zaciekawić:

eKasa.hitos.eu

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać dla przyjemności to nie polecam, tylko zszargasz sobie nerwy i tyle z tego będzie, ale jeżeli chcesz jeszcze zarobić np. sprzedając konto, to czemu nie :)

Cały czas wprowadzają nowości, ale większość tylko do IS a szkoda.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

moim zdaniem warto. tylko że bez kupienia yang albo przekrętów bardzo trudno będzie Ci zacząć grę.

gdybyś kupił kilka kkk yang na allegro i zainwestował w kamyki duchowe bo teraz jest event to w ciągu kilku m-cy mógłbyś zarobić kilkanaście kkk yang i dorobić się zajebistego eq.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...