Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to lipa bedzie;d Trzeba silki kupic. Ale i tak w to nie wierze bo nie znam osoby ktora recznie wbijala by 90-100:p

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Fake, jakiś grafik pewnie sobie zrobił takie gówno i rozsyła. Skąd to wziełeś? :)

@down

Daj linka do tego newsa bo ja nie widze :)

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

jak myslisz ? joymax.com

@up

to jest na glownej stronie joymaxu ;p tak samo jak bylo z tym systemem ze za bota mozna dostac bana w tym samym miejscu to jest...

1325845644-U48159.gif

Opublikowano
No to lipa bedzie;d Trzeba silki kupic. Ale i tak w to nie wierze bo nie znam osoby ktora recznie wbijala by 90-100:p

ja za to znam osobe ktora ma 99lv i NIE BOCI

Henko

server: pluto

Opublikowano

Moim zdaniem Joymax udaje ze cos robi bo gdyby chcial usunac boty to by to dawno zrobil :P

Im to pasuje ze 95% graczy to same BOTY a legitow na palcach mozna policzyc

Oni poprostu chca trzepac kase jak sie tylko da i ile sie tylko da :P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Tyle ze goldfarmy nie kupuja silków (żadko). Jak by goldboty pobanowali to by wiecej legali bylo i wiecej kasy z silków.

sygnae.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nic niezrobia ponieważ gdyby zbanowali goldfarmy ( daj Boże) to serwery były by wolne i nikt by już niekupowal premek. Gdyby zbanowali by wszystkich użytkowników botow to 90% dochodów idzie się pier..... Ale jest tez taka możliwość ze bedą banowac boty a za odbanowanie trzeba zapłacić. Ale to by była mała przesada.

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Admin Cienia
Opublikowano

Chyba że GMi będą łazić po serwerze i sprawdzać i może sypać bany? Pożyjemy zobaczymy. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mam nadzieje , ze to sie sprawdzi . Juz chociaz cos probuja . Co tydzien jakas blokada wchodzi , ktora neistety dziala tylko pare godzin ^^.

Jeszcze tylko raty podwyzszyc , bo bez bota to cos nie wierze , zeby ktos wbił max lvl . Zostanie taxi wyboconymi wizami . Zobaczymy ;)

20358.gif
Opublikowano

ja w to nie wierze GF i boty = full serv. = kupowanie premek = zysk dla ryżojadów >.<

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

A tam, gówno będzie^^. Zbanują osoby które nie mają silków na koncie;). Czyli większość goldfarm. Mówiąc prościej - Gejmax jak zwykle grozi, a lotto robi:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Nic nie zrobią, to co piszą to jest tylko przestroga, będa straszyć straszyć, żebyśmy nie botowali bo pewnie mają mase spamu na skrzynce BAN BOTS PLSSS / BAN TURKISH PLAYERS PLIZZZZ.

Zresztą za pare dni zamawiam silki i kupuje premke to niech mnie cmokną w dupe :D

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

ostatnie zdanie "Dziekujemy za wsparcie"

o jakie wsparcie im chodzi ? :D

aaaa juz chyba wiem ze kupujemy silki............

@down

no a dzis jest 7 sierpien :D

1325845644-U48159.gif