Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Plugin] Christmas v1.1 ( Idealny na święta )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Christmas-screens.gif

Download

http://www.megaupload.com/?d=8FVIBDEO

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5dd081c08dd4ade4847e23399b7aabf38db42a3f907b190409804c0ead025ecf-1324631124

Plugin dodaje:

christmasinfo.png

Na Lodzie można jeździć tylko łodziami

To działa tylko w świecie Bożego Narodzenia.

Jak dostać się do świata Boże Narodzenie:

Zrób Portal z śniegu . i zapal go

Przedstawia wyjaśnienie:

Po znalezieniu (real) choinki, zauważysz, że jest na niej kolorowa wełna , po kliknięciu prawym przyciskiem na nią dostaniesz losowy prezent

Jak stos śniegu:

Jak Klika się w śnieżki robi się z nich stos coraz wyższy .

Filmy :

Zapraszam do pobierania idealny Plugin na świąteczny czas

Jeżeli ci się podoba Kliknij Lubię to

Orginalny tekst po angielsku

Santa Claus:

Since v1.1 Santa is added. He doesn't really do anything except for just talking a bit to you. Spout users will see a Santa skin.

You can ride boats on ice:

This only works in the Christmas world.

Spout

Support:

You don't really have to do anything special for it, if you are running spout the Christmas plugin will detect and use it. If any of the players on the server have SpoutCraft running they will see it snow. All the other players or when the server doesn't run spout, will have no weather at all! If you're using Spout, make sure you use the LATEST DEV BUILD. Otherwise you will only see rain.

How to get to the christmas world:

Make a portal out of snow blocks (same shape as nether portal), then set it on fire and step into the portal.

Explaining presents:

When you have found a (real)christmas tree, you will notice there are colored wool under it. When you right click a wool block(present) it will open up a chest for you with some random goodies in it.

How to stack snow:

Get yourself some snowballs and just right click on a surface. It will create some snow there, if that is possible. If you want to stack it up, you right click again and it will build up.

Uwaga!:

plugin można przetestować na serwerze

IP:RoCraft.csrv.pl

koło spawnu jest teleporter do tego nowego świata ( naprawdę plugin zajebisty !)

nowy download dam jak będę miał czas ;]

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

@up To Proste Wchodzisz w Plugins i tam wrzucasz nic trudnego potem resetujesz serwer i masz .

@up Pimpus Po angielsku też jest santa

Opublikowano

Mógłbyś to kurwa normalnie przetłumaczyć albo wrzucić w języku angielskim? Bo mnie chuj strzela jak mam się domyślać co tam pisze.

Transalte Google to nie jest jedyne wyjście, aby ukryć u siebie nieudolność angielskiego.

Opublikowano

Dobra juz mam ale dlaczego na moim servie jak wchodze w teleport do tej Narnii to wywala mi error ?

PS JAK PRZYZWAC TEGO SANTA CLAUSA?

Opublikowano

Plugin fajny ale łatwy do zrobienia . Nie napracowałeś się bardzo ale masz LIKE

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Plugin fajny ale łatwy do zrobienia . Nie napracowałeś się bardzo ale masz LIKE

On tego nie robił. Pobrał skądś plugin, a tekst opisujący przetłumaczył w Transalte Google.

Opublikowano

up @ Pimpus Ogarnij się , bo robisz tylko spam i zaraz dostaniesz %

Poprawiłem co nieco.

A w konkursie oszukujesz . Cały czas piszesz na serwerze zeby ludzie głosowali na ciebie.

Opublikowano

Plugin fajny podoba mi się ale to prędzej na serwery dedykowane bo działa jak nether lub multiVerse przywłonczonych kilku światach serwer zaczyna lagować,

28iqbuu.png

1020 30 40 50 60 70 80 90100...

Opublikowano

Ej jak zcrafcic prezent??

Nie da się. Prezenty są generowane jedynie pod choinkami. W configu możemy ustawić położenie mikołaja, ilość prezentów pod choinkami oraz ile można otworzyć prezentów w przeciągu ustawionego czasu. Minus tego pluginu to bardzo duży resp bałwanów po długim czasie.

Opublikowano

SUPER :)

Pobrałęm to i wgrałem na EventCraft v5 ! Wszystkim graczą się podoba a dla mnie jest to lepsze od SkyLands!!

super te sniezne twierdze oraz wielkie choinki ;) Leci ''Lajk'' xD

Zdejmiecie % ?

Proszę ;P

STOP ! Dla ACTA !

Zostaniemy Ogarniczeni Dostępowo ! Będą Nas Podsłuchiwać ! STOP DLA ACTA !

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...