Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z G1-znowu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż wykorzystalem wszystkie reklamy jakie byle i mam 152G1 credits i tu nasuwa sie pytanie skad zabrac wiecej reklam

za szybko i dobra podpowiedz dam 5 a jak ktos sie postara bardziej to dam dwie 5 :D;]

Opublikowano

Nie sluchaj sie go bo to taki kozak bo ma duzo postow. Wdg mnie powinienes poczytac inne psoty na temat zarabiania G1 Creditow napewno jest tam wszystko opisane.

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Ej ale jak ja też zbierałem G1 mam załóżmy jakieś 4.500 G1 Cradits i co ja mam z tym zrobić bo ja jestem ciemny w takich sprawach :). Pomożecie ??

Pracuję na:

32265.png

18706.png

Opublikowano

Jeslij Ktos wykorzystal All reklamy to niech sie nie martwi za nastempne 24h przyjda nowe to taki odstemp czasowy!!

Jeslij pomoglem lub uspokojilem obawy prosze o oceny xD

Lubie Serr_I like chess

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...