Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd podczas włączania CA

pejaPMI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego non stop wyskakuje mi ten o to błąd:

Can not connect to the server, Please try again or visit

http://combatarms.nexoneu.com

Error Code = -2, 10061

Chciałbym pograć w combata, ale przez to nie mogę. Mam wersje Europejską jak coś.

Opublikowano

Z netem mam wszystko dobrze, a co do serwerów to nie wiem. Wczoraj też próbowałem włączyć i ten sam błąd.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak napisałeś i nic. Wciąż ten sam błąd... :( . Jakieś inne propozycje? Czy w ogóle spotkał się ktoś z takim błędem. Jeśli tak to jak sobie poradził. Wszelkie pomoce będą wynagradzane Lubie To.

Opublikowano

Ja miałem, ten błąd oznacza że nie masz update. Dzisiaj jak włączałem combata to miałem update, update zrób i powiedz czy działa.

jedeny.png

Opublikowano

Szukałem wszędzie, ale nie mogę znaleźć tej aplikacji do uptadu. Mógłbyś mi powiedzieć gdzie ona jest. Przez Combat Arms EU nie mogę, ponieważ po sprawdzaniu wersji gry wyskakuje mi od razu błąd.

Opublikowano

Ten błąd wyskakuje tylko kiedy nie masz połączenia z grą. Na pewno masz jakieś problemy z łączem. Może zresetuj połączenie z netem?

Opublikowano

Niestety reinstall nie pomógł. Ściągnąłem nawet CA od nowa i nic... . PiecuPL twój pomysł też nie zadziałał. Zapomniałem dodać, że ten błąd wyskakuje mi tylko na lapku, bo na kompie działa mi normalnie :/

Opublikowano

ja też to mam, piszą, że o 9:30 ma być zrobione, ale jak ich znam to pewnie na 10 będzie. Mają bonusy wgrać i usunąć bugi.

Niee pomyłka przyjrzyj się on ma Error Code = -2, 10061.Error o którym ty napiałeś to Error Code = -2, 10060 ( Zaznaczyłem różniće którą sie różnią)

Mam pytanie pobierałeś CA z oficjalnej strony?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Niee pomyłka przyjrzyj się on ma Error Code = -2, 10061.Error o którym ty napiałeś to Error Code = -2, 10060 ( Zaznaczyłem różniće którą sie różnią)

Mam pytanie pobierałeś CA z oficjalnej strony?

Tak pobierałem z głównej strony. Mam nadzieje, że o 10:30 będę mógł grać.

Opublikowano

Tak pobierałem z głównej strony. Mam nadzieje, że o 10:30 będę mógł grać.

No ale błąd miałeś wczoraj chyba a wczoraj jeszcze tego błędu nie było przecież

Jeżeli masz

Error Code = -2, 10060- Zagrasz około 10.30

jezeli masz Error Code = -2, 10061 - No to nie wiadomo jak nie będzie działać to będe próbował ci pomóc

Opublikowano

Własnie ja mam tak samo a może coś robią no na razie trzeba czekać bo reinstal i wyłączenie anty wirusa nic nie daje

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Patrzałem na te kody i teraz mam błąd z tą końcówką 60 tak jak inni.

No to zagrasz ok. godziny 10.30 -11.00 jak my wszyscy ;)

Opublikowano

To się jeszcze okaże :D Ten błąd mi się pokazywał jak ścigałem CA EU przez BitTorrent. Ściągnąłem normalnie i już. Pomogło mi to...chyba... . Jak ten błąd nie będzie mi wyskakiwał to napisze. Mam nadzieje, ze znów się nie pokaże tamten.

Opublikowano

kurcze ludzie... 4 tematy o ten samej treści co się dzieje?!?! nalot szalonych dzieci bo nie mogą wejść do gry w dzień wolny od szkoły?!?! OPANUJCIE SIE!!!!

Opublikowano

zawsze jak się nie pobierze ze strony głównej CA to zawszze są problemy

Ty jesteś dzieckiem, bo nie ja. Ja w przeciwieństwie czytam wszystkie posty w temacie, który mnie interesuje i wiem o co chodzi. Wczoraj wyskoczył mi całkiem inny błąd. Ściągnąłem od nowa CA EU i teraz mam właśnie ten sam błąd co wszyscy. Więc jak nie wiesz o co mi chodziło od początku tego tematu to się nie udzielaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...