Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy warto kupic killing floor?

camy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie czy warto kupic ta gre? widzialem kilka gameplay'ow i wyglada ciekawie. jedyne czego sie obawiam to brak serwerow. gra ma swoje lata ale moze jest ktos kto gra w ta gre i wie czy latwo znalezc serwer.

za odpowiedz dziekuje :)

Opublikowano

Powiem ci jedno gra jest zaje...sta i lepszej na razie nie znam (choć mam dużo gier o zombie B) ).

A o serwery też nie masz się co martwić jest ich dużo.

POLECAM !!

27835391.jpg

"Ból... Najbardziej go nie chcemy ale najwięcej możemy się od niego nauczyć..."

League of legends:

Nick:Pawel1234567890

Region: EU West

Wins:443

LvL:30

Opublikowano

ok dziekuje :) zastanawialem sie jeszcze nad left 4 dead 2 ale kf wyglada duzo bardziej hardcorowo i jest tanszy (na allegro 15 zl key na steam'a :P)

Opublikowano

Gra bardzo fajna, niedawno sam zacząłem grać i nie spodziewałem się że mnie aż tak mocno wciągnie, serwów dużo, ze znalezieniem graczy nie mam problemu, L4D też bardzo dobre, ale mi się już znudziło ;/

Opublikowano

Moja opinia na temat gry l4d i l4d2:

z pozoru wygląda bardzo rozbudowanie i będzie się bardzo dobrze grało, a tak naprawdę to tylko złudzenie.

Gra jest tylko na tydzień a dla bardzo dobrych graczy tego typu gier jest na 3-4 dni i po przejściu gry zostawisz ją na bardzo długo !

Ogółem:

L4d i 2 nie polecam dlatego że bardzo bo szybko sie nudzi i bardzo mało możliwości do rozegrania.

-.-

27835391.jpg

"Ból... Najbardziej go nie chcemy ale najwięcej możemy się od niego nauczyć..."

League of legends:

Nick:Pawel1234567890

Region: EU West

Wins:443

LvL:30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...