Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nic Nie Dziala ....

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Zadna gra nie dziala mi na Viscie ... Jeszcze wczoraj bylo dobrze ;/ Gdy otwieram np. FarCry2 lub BurnoutParadise to wyskakuje mi blad .

"Aplikacja zostala zamknieta . Wystapil blad . " I zadnych info wiecej nie ma ... Nic nie instalowalem/odinstalowywalem od wczoraj . Tak nagle sie to stalo -,-

Reinstale nie pomogly .

Opublikowano

Hm. Dziwne. Naprawde wszyskie gry tak mają ?

Dla pewności polecam formata i XP :)

Ew sterowniczki do grafiki nowe zapodaj. Chociaż ja postawiłbym na jakiś problem z dostępem do danych. Gdzie masz te gry ? Chodzi mi o dysk. Napisz też czy masz problem z dostaniem się do innych plików z danej partycji ?

f.png

Pomocnik
Opublikowano

Nie wszystkie ... PES 2009 smiga ladnie

ed.

Hmm ... Wszystko jest ok poza tym , ze nie moge uruchomic w/w gier . Glownie te z luncherem.

ed2.

Nie daly ... ;/ Wgl nie wiem co jest . Format mialem pare tyg temu . Ale wczoraj bylo wszystko ok. Komputer chodzil 3 dni . W pierwszym i drugim dniu normalnie chodzilo a w trzecim juz zrobilem restart PC bo nic nie chcialo sie wlaczyc

Pomocnik
Opublikowano

Ok dzieki za pomoc ... Skanuje nodem i mam nadzieje , ze cos wykryje . Jednak temat nadal nie jest zamkniety :)

ed.

Super ... teraz to zaczyna sie z nodem.

ed.50

heh pomylka ^^ blad jak kazdy inny na viscie .

.........

Juz sam nie wiem czy robic format ... mialem zainstalowac mx7 ... W trakcie skanowania sys32 wyskakuje , ze program zostal zamkniety itp itd ;x

Opublikowano

C:/WINDOWS/system32 <- tutaj może być siedlisko ;D

EDIT.

Wszystko jasne. Jednye wyjście to format. Nie warto łatać tego "szwajcarskiego sera".

f.png

Opublikowano

Standardowo ściągnij CCleanera lub jakiś program działający na tej samej zasadzie, wyczyść nim cały szit z kompa, napraw błędy w rejestrze. Oprócz tego ściągnij HiJackThis i wklej na jakieś porządne forum komputerowe typu dobreprogramy.pl, forumpc.pl w odpowiednim do tego dziale.

Opublikowano

A czy nie lepiej poprostu zrobić formata ?

Ja naprawde nie widze sensu żeby to łatać. Pochodzi moze miesiąc i znowu się sypnie. Znając życie poleci explorer i wtedy nie będzie innej opcji.

f.png