Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] O kradziezy konta w wydarzeniach

Madry12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co to ma oznaczać ten kto jej ukradł nas się pytasz czy jak ale dobre sprawa wylądowała w telewizji ale ta rakieta (prawdziwa) w tle startująca to mnie rozwaliła

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Jak nagłośnią tą sprawę to troche pierdolec dla ludzi przejdzie, choć w Polsce niezbyt kradną te konta, jedynie przez sidy i tak dalej, a nie że nikomu nie podajesz nic, zmieniasz hasła co tydzień a tu bach nie ma konta

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Ty roseq nie mów że tak nie kradną teraz tak tych kont mi ukradli konto latało na bocie na drugi dzień failed http adres itp a nikomu nic nie dawałem

Opublikowano

Może i było nie napisali wyposażenia stanu białki peta premki kamikadze lvl designy lf4 pp itp

Opublikowano

Bardzo dobrze, sprawę nagłosnio media , ludzie usłyszą jakie wyroki zlodzieje podostawali to im sie odechce krasc konta.

Szczerze , taniej , szybciej , sprawniej nawet wyjdzie samemu konto kbotem gg zrobic , nie komus u krasc a potem same problemy , z prawem itd.

Opublikowano

Konto nie było warte 1 000zł. Ale kto to sprawdzi? Wczoraj oddałem moje konto i mogę mówić że było warte 30 tyś. He, to może moje konto bo ja dostałem od Maxikka a On podobno konta kradł. I moje też miało venoma, jak dobrze że oddałem konto xD. Niech jeszcze napisze do premiera...

Konto nie było warte 1 000zł. Ale kto to sprawdzi? Wczoraj oddałem moje konto i mogę mówić że było warte 30 tyś. He, to może moje konto bo ja dostałem od Maxikka a On podobno konta kradł. I moje też miało venoma, jak dobrze że oddałem konto xD. Niech jeszcze napisze do premiera...

Opublikowano

ale jak babka ryczała po stracie tego konta oddam jej moje tylko niech gałe mi obciągnie a tak serio to sprawa tych kradzierzy to nie byle co mi też ukradli 20 lvl na gl2 zajebiste konto było a latało ze 5 tygodni na kbocie w cholere uri tam było a jakiś nub zajebał je to po prostu przykre i chamskie sam przyznam sie wypuszczałem keylogera miałem dostęp do zajebistych kont ale nie miałem serca aby zajebać komuś tą ciężką prace nawet jak ktoś myśli sobie co to za ciężka praca puścić bota a tak naprawde to ciężka praca albo dedyka trzeba kupić albo obłożyć kompa wszystkim czym sie da żeby go niebyło słychać i zamknąć pokój na klucz i modlić się żeby matka albo ojciec nie usłyszeli dziwnych dzwięków dochodzących z naszego pokoju ale i tak jak przyjdzie rachunek to i tak zaczną (pierdolić) więc tak wygląda sytuacja gracza stara sie żeby coś mieć a tu nub znajdue hack albo wrzuca keylogera a ja życze wam wesołych świąt

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Konto mogło być warte nawet 3k zł

znam takich ludzi co wydali 10k zł na konto

to konto jest warte 10k wtedy

Nigdy w życiu , konto nie jest tyle warte maksymalna wartosc konta w DO wynosi około 1k zł i wtedy to jest konto z szanowanym nikiem na mapach , generałem , x8 Iris , 2x Apis , 1x Zeus , i na kazdy dron Havoc.

ale jak babka ryczała po stracie tego konta oddam jej moje tylko niech gałe mi obciągnie a tak serio to sprawa tych kradzierzy to nie byle co mi też ukradli 20 lvl na gl2 zajebiste konto było a latało ze 5 tygodni na kbocie w cholere uri tam było a jakiś nub zajebał je to po prostu przykre i chamskie sam przyznam sie wypuszczałem keylogera miałem dostęp do zajebistych kont ale nie miałem serca aby zajebać komuś tą ciężką prace nawet jak ktoś myśli sobie co to za ciężka praca puścić bota a tak naprawde to ciężka praca albo dedyka trzeba kupić albo obłożyć kompa wszystkim czym sie da żeby go niebyło słychać i zamknąć pokój na klucz i modlić się żeby matka albo ojciec nie usłyszeli dziwnych dzwięków dochodzących z naszego pokoju ale i tak jak przyjdzie rachunek to i tak zaczną (pierdolić) więc tak wygląda sytuacja gracza stara sie żeby coś mieć a tu nub znajdue hack albo wrzuca keylogera a ja życze wam wesołych świąt

Też zależy jaki komp , mam identyczną sytuajce w domu tylko matka czasem poazwala bo jej mowi ze bot robi wrota i pozwala tylkoo na wrota te pare godzinek , na noc nie moge trzeba po kryjomu dedyka kupowac. Btw. im kompa bardziej oblozysz tym niestety dzwiek chlodzenia bedzie glosniejszy bo komputer sie zacznie grzac itd, lepiej niech buczy sobie normlanie niz 2x bardziej przykryty poduszkami i mialby sie spalic z goroca ;/

Opublikowano

Konto TOP1 na Globalu 1 założę się że na E-bayu wylicytowane by było za kilka-kilkanaście tyć dolarów.

Co do tematu. Dobrze, że za to się biorą i rozgłaśniać to dzieci będą się bały

:)

Opublikowano

Niema to jak isc z takim czyms na policje :) Jezeli sie nie myle to konta nelaza do "bugpointu" wiec to oni powin isc na policje .Niema to jak ladowac kase w gierke ktorej sa boty ;x

Opublikowano

Panowie ... sam widziałem konta za 3 kafelki eurówek :) zapraszam na bestbots.ro -> pierwsze kupione za 3k euro :) Widziałem też kupione za 1,6k euro :) A co do filmiku - dobrze, że TV nagłaśnia te sprawy :)

Opublikowano

Panowie ... sam widziałem konta za 3 kafelki eurówek :) zapraszam na bestbots.ro -> pierwsze kupione za 3k euro :) Widziałem też kupione za 1,6k euro :) A co do filmiku - dobrze, że TV nagłaśnia te sprawy :)

No takie konto co jest top 10 na np. niemiecki 1 , to niedziwie sie ze za takie sumki poszło ...

btw. przeczytaj dokładnie to konto a potem mów : ~13.000.000 uridum , 65 LF4 !!! , APIS + ZEUS completed , booty keys 3.800 , pilot bio 50 points , 5KK X4.

wiec sie nie zdiwie ze za tako sumke poszlo. Ja jakbym mial takie konto to bym chyba z radosci wykitował

Opublikowano

@up

Szczerze 50pp lf4 apis zeus 13mln uridium . Chyba nie możliwe do wydania już to uridium nobo Na co? RSB pewno też tam z 500tysi jest :D

zakaz handlu

Opublikowano

Heh, ale to nie ma znaczenia.

Wydana kasa na konto != Wartość konta.

Możesz kupić 30 mln uri na pchełke i zamienić

je na kredyty. I co konto sprzedasz niby za te pare tysięcy złoty?

No takie konto co jest top 10 na np. niemiecki 1 , to niedziwie sie ze za takie sumki poszło ...

btw. przeczytaj dokładnie to konto a potem mów : ~13.000.000 uridum , 65 LF4 !!! , APIS + ZEUS completed , booty keys 3.800 , pilot bio 50 points , 5KK X4.

wiec sie nie zdiwie ze za tako sumke poszlo. Ja jakbym mial takie konto to bym chyba z radosci wykitował

Nie polecam kupować, prawie napewno było robione bugiem na wrotka ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

To konto zostało już kupione, potem ban na 50% pd za to odbieranie nagrody kilka razy ;)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...