Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamera do Vlogow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam dzisiaj do was pytanie. Jaka polecacie kamere do nagrywania Vlogow ? ( oczywiscie nie chodzi mi o kamerki internetowe tylko normalne ). Nie chce zeby byla jakas bardzo droga ale zeby miala dobra jakosc. Jezeli cos fajnego znajdziecie podajcie linka do tej kamery na allegro. Za fajne propozycje poleca lajki.

Opublikowano

bez problemu jak dobrze poszukasz znajdziesz kamerki na usb powyżej 2-3 Mpixeli , 5M powinna w miare zapewnić przyzwoitą jakość. cenowo też nie jest tak źle noname od 50-100 zł znajdziesz, lepszych firm z porządnym softem ok 200 zł.

poszukaj też możliwości w swoim telefonie, niektóre aparaty mogą działać jak kamera, ja tak używam starej nokii N73 , 3,2M

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja używam kamerkę z firmy Logitech - dałem za nią 60zł nawet dobra jakość .. Jak dasz z 150zł to znajdziesz coś ciekawego., Sprawdź na Allegro.

http://allegro.pl/kamera-logitech-c600-nowa-8mp-hd-720p-24mgw-w-8h-i1996943191.html

8MPx ;>

Tutaj coś lepszego ale 350zł..

http://allegro.pl/kamera-logitech-c910-pro-full-hd-10mp-stereo-w-24h-i1995912221.html

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

to co na allegro czasem warto omijać ze względu na awaryjność no i w większości przypadków brak gwarancji, co najwyzej rękojmia i wymieniają jeśli sam opłacisz koszty dostarczenia

polecił bym ci poszukać w sklepach komputerowych, nawet w Mediamark czy o podobnym profilu z elektroniką. jak trafisz na w miarę uprzejmego sprzedwacę zaprezentuje ci nawet na komputerze jak sprawuje się kamerka i dobierzesz do swoich potrzeb

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to co na allegro czasem warto omijać ze względu na awaryjność no i w większości przypadków brak gwarancji, co najwyzej rękojmia i wymieniają jeśli sam opłacisz koszty dostarczenia

polecił bym ci poszukać w sklepach komputerowych, nawet w Mediamark czy o podobnym profilu z elektroniką. jak trafisz na w miarę uprzejmego sprzedwacę zaprezentuje ci nawet na komutezre jak sprawuje się kamerka i dobierzesz do swoich potrzeb

hmm a generalnie w jakich przedzialach cenowych mozna spotkac takie dobre kamerki ? :>

Opublikowano

polecam Logitecha, za 120zł już kupisz 5M , kamerka np C310

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

polecam Logitecha, za 120zł już kupisz 5M , kamerka np C310

robem, jemu chodzi o NORMALNĄ kamerę, a nie internetową z tego co zrozumiałem.

@top

Podaj budżet, bo dla jednego "droga kamera" znaczy 300zł, a dla drugiego 2 klocki. Poza tym najlepiej jakbyś odwiedził jakieś fachowe forum, gdzie wypowiadają się ludzie z doświadczeniem, a nie osoby, które przeczytały kilka recenzji w internecie i myślą, że wszystko wiedzą.

EMPTY :C

Opublikowano

to już tylko zależy jakie treści chce publikować. jeśli jest dynamiczny i przewiduje że będzie sie przemieszczał w terenie to jak najbardziej kamera zwykła cyfrowa ale jak sam zaznaczyłeś to już wydatek duży

stacjonarnie w domu czy w pomieszczeniu zwykła kamerka o dobrej jakości w sam raz się przyda, chyba nie planuje od razu materiału prezentować w FullHD

@UP jak najbardziej przydatna do pracy w sam raz na początek i napewno lepsza od kamerki stacjonarnej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...