Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto czy Dragon Ball

Naruto czy DB  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naruto czy Dragon Ball

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę stworzyć grę na podstawię anime i nie wiem które wybrać, chciałem stworzyć o dragon ballu, ale naruto daję większe pole do popisu, a też wciąga ;)

Myślałem też nad połączeniem najciekawszych opcji z obu anime, i myślę że wyszłaby nawet fajna gra dla fanów obu anime. Co o tym myślicie? Ankieta ;)

ref RMCF

Opublikowano

Lepiej zrob 2 osobne gry nie ma co mieszac bo bedzie kupa jezeli chcesz zarobic zrob dragon ball.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Ja bym ci radził Naruto. Na internecie jest milion gierek PBF w klimacie Naruto. Owszem DB też są, ale mniej. Nie jestem fanem DB, więc zostaję przy Naruto.

PS. Jakbyś wybrał Naruto i poszukiwał kogoś do grafik lub tworzenia fabuły to mogę pomóc :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Zrobil bys dobra gre db to bys mialk w czlonek graczy jak zrobisz naruto graczy nie bedziesz mial duzo bo jest pelno gier tego anime a dobrego dragonballa nie ma.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Nie ma rzadnej GRY mmo o naruto ;) Sa PBF a inne sa do bani.

graphic.png

Opublikowano

przyznam że w to nie grałem, więc może mi trochę przybliżysz kilka opcji gry? ;D

PS. Już zrobiłem 9 wiosek do wyboru oraz 4 techniki (genjutsu itp) , na początek.

ref RMCF

Opublikowano

jest juz gra naruto :P

narutoonline.pl

a co do bry moze dla odmiany bleach ??

ale naruto też może być :P moge pomóc jak tylko bede potrafił ^^

pisz pw jak coś :)

Opublikowano

narutoonline.pl jeśli dobrze mi się zdaje jest na silniku vallheru, co go trochę ogranicza ;) A Bleacha nigdy nie oglądałem więc nie wiem o co w nim chodzi...

ref RMCF

Opublikowano

ty chcesz zrobić cos na wzór NO ?

DB nigdy nie ogladałem zamiast naruto to czytam mange jak i oglądam anime ...

Opublikowano

V1 była to przeróbka vallheru, aktualnie jest wersja V2 i jest ona napisana prawdopodobnie od nowa tak przynajmniej twierdzą te osoby co pisały grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...