Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Lajtowego mmo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiejś lajtowej gry, żeby się odstresować od noobów w lolu... Dobrze by było żeby grafika nie była sprzed stulecia i w 3d.

1

2

3

4

5

6

Opublikowano

Polecam Ci Lineage 2. Duży świat, mnóstwo postaci. Jak dla mnie doskonałą propozycja by się odstresować.

Jeżeli wolałbyś coś bardziej dla śmiechu to polecam Team Fortress 2

32354141673387527780.png

Opublikowano

Metin2? Daj spokój tam się od nich roi. Ja polecam RuneScape fajna gierka o ogromnych możliwościach. Cabal Online i wyżej wymieniony Lineage II.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

W L2 grałem, ale postać zbugowała mi się na jakiejś misji, a support nic z tym nie zrobił więc sobie odpuściłem. Last Chaos znudziła mi się po paru dniach. W Metina grałem 2 lata, oczywiście zanim serwery zostały zaatakowane przez dzieci neo. Cabala też mam za sobą, za dużo ułatwień zrobili od momentu gdy grałem dawniej. Spróbuje Nostale.

#Edit

Nie moge w to grać, oczy bolą od tej cukierkowej grafiki, poza tym to gra dla dzieci ;x

Jakieś inne propozycje?

1

2

3

4

5

6

Opublikowano

Loong całkiem fajna gierka.

z pewnością mało kto o niej słyszał ale można spotkać polaków byłem tam w polskiej gildi.

Ogólnie dość sporo osób tam gra, max lvl jest 90 i jak słyszałem od tych co go wbili potrzeba około 1,5 do max 2,5 miecha żeby mieć max lvl wiec naprawdę szybko.

Grafika jest bardzo przyjemna anie nie cukierkowa ani nie zbyt przygnębiająca.

Gra jest utrzymana w klimacie chińskich dynastii czy czegoś w tym stylu no takie średniowieczne chiny.

tu masz link : http://loong.gamigo.com/

instalka wazy około 2,5GB

Opublikowano

Polecam Blade & Soul, jest prywatny serwer dla niej jego nazwa to bodajze Atomix, ale gra jest zbugowana na maxa, wiec musisz troche poczekac jeszcze

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

zagraj w WoW'a fajna , ,,lajtowa" gra która Ci sie spodoba na pewno ;d Nie ma teraz fajnych gier które nie sa zanobione ... Zadko takie spotkac, pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Grałem w WoWa, i mam wrażenie że z każdym patchem po TBC ta gra sie sypie...

RoM wg mnie to marna podróba wowa.

WoT to głównie IS, a nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na gre z takim supportem.

Co do L2 już pisałem.

W Aiona grałem.

W Loong grałem.

Jade Dynasty mnie zaciekawiła, nie trzeba spędzać dużo czasu nad nią i jest wbudowany bot ^^

1

2

3

4

5

6

Opublikowano

Lajtowe MMO, aby móc się odstresować?

Może Metin2 Serwery Prywatne? Nie mówię o globalach, bo tam 50% to nooby, a 90% to dzieci poniżej 12 lat.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

up2@

Chyba cie pojebało koleś ,chyba nigdy wow'a nie grałeś.Właśnie w wow'ie jest najlpesze to ,że każdy ma równe szanse a itemy z IS prawie nic nie wpływają na rozgrywkę. Oczywiście jest tak na privach

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...