Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Z NFS

kumpla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam Problem z NFS World mianowicie już od 3 dni nie mogę zagrać ciągle jak włączam grę wyskakuje ''Aktualnie serwery są wyłączone dziękujemy za cierpliwość'' a u brata na kompie wszystko działa serwery są włączone i śmiało można grac

Bardzo proszę o pomoc

64f15a07bc69784f.png
Opublikowano

to nie problem z twojej strony, maja przerwę techniczna dodają nowe rzeczy takie jak visual packi i części do tuningu wizualnego do wylosowania po końcu wyścigu.

Opublikowano

to jeszcze spróbuj otwierac nfs'a jako administrator, i powylaczaj procesy takie jak gg, przegladarki itd, mi to pomoglo bo tez przez jakies 1h mi niedzialal nfs gdy na drugim lapku dzialal poprawnie

Opublikowano

Ahh , przez Admina nic nie daje -_- Usuń z kompa wszytko co jest związane z Nfs World , i zrób UnInstala gry , potem http://speedtest.net.pl/ wejdz w to i mi podaj Szybkość Neta . A jak nic nie pomoże to już wiesz co cie czeka Format :3

Opublikowano

Download sp- 4,16mb-s upload-0,51mb/s dziwne bo na laptopie tez mi nie działa nfs a lapek nie był włączany z 2 tygodnie wczoraj włączam klikam ikonkę i "servery są wyłączone".Koledzy normalnie ściągają pacze i grają. Czy może być to wina proxy bo zmieniałem na zagraniczne w firefoxie ale potem ysywałem adres i port i wruciłem do opcji "bez servera proxy" i moze nie wruciło do polskiego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...