Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Platnosc w zabce.

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie o platnosc w zabce.

Jak sie dokonuje tej platnosci ? Czy w kazdej zabce mozna tak zaplacic ?

Bo na gamecodes.pl jest taka funkcja, ale nie wiem dokladnie jak to dziala ;D

Mysle ze mi pomozecie jak zwykle

Opublikowano

to jest jak z minecraftem pewnie ;D zamawiasz sb do żabki coś tylko mówisz pewnie na jakiej ulicy i oni ci to przysyłają. Przychodzisz , płacisz , odbierasz i tyle. A co dokładnie chcesz ?

wcibnb.png

Opublikowano

tylko że przez żabke możesz płacić tylko w polsce chyba że masz kod pocztowy (zip code) tamtej firmy u której chcesz kupić np: w gamecodes.... ma firme w angli a przy wydruku tej karty którą masz zanieść do sprzedawcy w żabce nie ma na nim kodu pocztowego który jest kasjerowi potrzebny bo mu nie przyjmie przelewu

3007.jpg
Opublikowano

Ale powiedz co chcesz dokładnie kupić?? Chcesz zapłacić za paczkę czy zrobić ,,przelew"?? Tutaj łap tutka jak kupić G1 lub premke w żabce:

http://www.mpcforum.pl/topic/282940-tutjak-kupi-g1premium-w-abce/

Opublikowano

Wchodzisz na kluze-inexus.pl postepujesz jak w poradniku na koncu masz blankiet z nr rachunku i tytulem ,przepisujesz to idziesz do zabki ,babka powie ze musisz zalozyc karte jakas tam czlonkowska,wypelniasz,podajesz jej tutul,nr iza 30 min na mailu bd zadana rzecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...