Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z minecraftem :/

Ku7awy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Dzisiaj rano popsuł mi się minecraft i wyskakuje mi taki komunikat : Could not create the Java virtual machine . Niedawno mi działało a dzisiaj taki błąd mi wyskoczył . Odinstalowałem i zainstalowałem jave , próbowałem z tym plikiem bat ale otwiera mi się czarne okienko i zamyka .

Proszę o pomoc :(

Opublikowano

usuń .minecraft i odpal jeszcze raz ;).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

To wina pirackiego launchera, jest zrobiony "do dupy" najlepiej trzymaj chwile enter i się odpali, albo klikaj, aż się odpali.

Posty typu usuń folder .minecraft
próbowałeś re-instal minecrafta?

powinny być uznawane za spam.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Dziękuje .bot na tą odpowiedź . Włącza się gdzieś za 70 80 razem ale nie na tym rzecz polega . Trzeba to jakoś naprawić bo jak np. chce wbić pograć z kolegą albo jest jakaś ważna informacja na serverze która będzie powiedziana tylko raz to powinno się za 1 razem odpalać . Jeśli ma ktoś jakieś pomysły proszę tutaj napisać . Będę bardzo wdzięczny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...