Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Catalyst-Hax

matis612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Wczoraj kupiłem Catalyst-Hax Diamond. Czy wie ktoś jak to ustawić aby strzelał sam? Wiem że się da bo przez przypadek udało mi sie to zrobić. Autoshot i Autowall mam zaznaczony. Help! moze jakis poradnik?

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Nie wiem, jak wygląda haczek i jak wygląda jego menu itp.

Ale mi się wydaje, że jak funkcje ustawisz np. przy wyborze klasy czy coś- to w grze bedzie działać :)

Ale mówiłem- nie wiem jak to wygląda.

Opublikowano

to zaraz zrobie screena

@EDIT: Nie moge zrobić screena ale może ktoś z Was zna sie na tym?

76561198010916883.png

Opublikowano

Z Catalyst-Hax jest jeden zasadniczy problem - jeżeli cokolwiek zarzucisz ich ekipie, to od razu odcinają ci VIP i banują konto na forum. Przykładem jest afera, gdy trwała jeszcze beta - ludzie masowo kupowali u nich VIP widząc, że wypisane są genialne opcje w ich hacku. Tymczasem po kupieniu okazywało się, że działa jedynie kiepskiej jakości wallhack, a wszystko inne dostępne będzie znacznie później. Oczywiście nic sobie z tego nie robili, gdy ludzie wyzywali ich od scammerów.

Jeżeli ktoś szuka czegoś naprawdę dobrego do BF3, mniej wykrywalnego (mniejsza społeczność = mniejsze "przyglądanie się" EA i PB) to zapraszam do obejrzenia tego dzieła. Wszystko ładnie pokazane, widać jakie jest menu, jakie są opcje i co można ustawiać. Większość poradników i filmików z Catalyst Hack pokazuje jedynie autoaim walący 30 headów na minutę, ale NIGDY nie pokazują opcji. Czemu? Bo mają ich w cholerę mało :-)

Opublikowano

Z Catalyst-Hax jest jeden zasadniczy problem - jeżeli cokolwiek zarzucisz ich ekipie, to od razu odcinają ci VIP i banują konto na forum. Przykładem jest afera, gdy trwała jeszcze beta - ludzie masowo kupowali u nich VIP widząc, że wypisane są genialne opcje w ich hacku. Tymczasem po kupieniu okazywało się, że działa jedynie kiepskiej jakości wallhack, a wszystko inne dostępne będzie znacznie później. Oczywiście nic sobie z tego nie robili, gdy ludzie wyzywali ich od scammerów.

Jeżeli ktoś szuka czegoś naprawdę dobrego do BF3, mniej wykrywalnego (mniejsza społeczność = mniejsze "przyglądanie się" EA i PB) to zapraszam do obejrzenia tego dzieła. Wszystko ładnie pokazane, widać jakie jest menu, jakie są opcje i co można ustawiać. Większość poradników i filmików z Catalyst Hack pokazuje jedynie autoaim walący 30 headów na minutę, ale NIGDY nie pokazują opcji. Czemu? Bo mają ich w cholerę mało :-)

Może i tak, jednak Catalyst też nie zrobiło złych haków. Są niezłe tylko trzeba jest skonfigurować. Nie wiem jakimś cudem kilka razy udało ustawic mi sie że ja tylko chodzę a aim sam nawala w przeciwników.Nie wiem jak to zrobić.

76561198010916883.png

Opublikowano

Może i tak, jednak Catalyst też nie zrobiło złych haków. Są niezłe tylko trzeba jest skonfigurować. Nie wiem jakimś cudem kilka razy udało ustawic mi sie że ja tylko chodzę a aim sam nawala w przeciwników.Nie wiem jak to zrobić.

I w tym jest problem, bo trzeba się namęczyć by poustawiać, bo albo połowa opcji nie działa, albo trzeba bawić się w pliku konfiguracyjnym - na stronie, którą podałem (w filmiku u góry) wszystko masz od razu w formie GUI (graficzny interfejs), tylko klikasz co chcesz i zasuwa. Szukaj mnie tam na forum, jeżeli chcesz, istnieje polski support w postaci jednego z userów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...