Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie dwa pytania związane z grami:

-czy można pożyczać gry na x`a?

-kupować BF3 czy lepiej Halo: Reach (pewnie kupię obydwie)

Opublikowano

Mam takie dwa pytania związane z grami:

-czy można pożyczać gry na x`a? Ale w sensie, że z ich sklepu? Jak tak to nie.

-kupować BF3 czy lepiej Halo: Reach (pewnie kupię obydwie) Halo: Reach chyba lepiej.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

@Up

Mój kuzyn ma sporo gier na x`a i chodzi mi o wersje pudełkowe. Halo: Reach będę miał na pewno. Chodzi mi czy opłaca się kupować BF3 na xboxa.

Opublikowano

Jeżeli będziesz grać przez live to możesz kupić BF3. Fajna zabawa i wogóle. No i wszystko zależy od tego, czy masz pieniądze :) Gra raczej nie jest przypisana tylko jednej konsoli wiec jak najbardziej możesz pożyczać gry (od kogoś np. kolegi itp...)

darkness3.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia ile kosztuje. Ogólnie nie orientuję się w cenach gier na xboxa chyba, że wejdę na allegro i zobaczę co po ile chodzi (po co się przejmować jeżeli mnie gra kosztuje 5zł :))

darkness3.png

Opublikowano

Pewnie, że można pożyczać, ale nawet jeżeli zainstalujesz będziesz musiał mieć płytę w napędzie aby grać. Bf3 - 2 płyty w pudełku z czego 1 prawie nie ruszałem - zmierzam do tego, że w singlu zrobiłem tylko 2 misje i ruszyłem multi. To jest potęga tej gry, chociaż trochę się różni od bc2 to i tak zasługuje na pochwałę. Karakand kosztuje 1200 microsoft points.

0c011561bb0ab84a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...