Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tryndamere - gdzie nim grać?

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć, zacząłem ostatnio grać więcej tryndą i mam pytanie, gdzie nim lepiej grać, solo top czy w jungle?

Grałem nim jednego rankeda na solo-topie i wygrałem gre ze statami 5/0/2. A w jungli nie wiem czy będzie lepszy czy gorszy.

Opublikowano

Ja robię tak.

Od razu idę na Solo TOP aby dobić ten lvl do Ulti.

z 3skillami już spokojnie daje rade. Trynda ogólnie jest postacią dobrze radzącą sobie na ST.

Legenda
Opublikowano

Ja robię tak.

Od razu idę na Solo TOP aby dobić ten lvl do Ulti.

z 3skillami już spokojnie daje rade. Trynda ogólnie jest postacią dobrze radzącą sobie na ST.

No ja wiem, że sobie radzi na solo topie, ale w jungli może sobie lepiej poradzi. Ma slow i roll więc nie powinno być problemów z junglowaniem/gankowaniem.

Opublikowano

jezeli na rankedzie nie zbanowali tryndy, ty miales go 1st picka, a reszta twojego teamu zarezerwowala solo top, ale nikt jungli sie nie podjal, bo debile, to idz na jungle, masz dobry kryt, heal wiec nie ma problemow.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Jungle ma trochę lipną bo wolną . Ganki też słabe jeżeli nie wejdzie slow to kupa po ganku.

Legenda
Opublikowano

Jungle ma trochę lipną bo wolną . Ganki też słabe jeżeli nie wejdzie slow to kupa po ganku.

eee?

Obstawiam, że elo nie większe niż 600.

Jungle wolna? Runy na kryta, ma vampiric scepter nakurwia kryty cały czas i bierze hp. Ganki na zasadzie wchodzisz na linie doganiasz z e a potem slow z w i nakurwiasz kryty, więc nie pierdol proszę głupot.

Opublikowano

Pau miejsce tryndy jest na solo topie a nie na jungli . Nie ma to jak runy na kryta bo po co na armora i m resist przecież jungler jest tylko do zabijania co nie?.Trynda lepiej żeby szybko nabił lvl na solo topie i potem pomagał a nie latał po jungli i dopiero mógł gankować na 6 lvl .

Opublikowano

Hm, trynde na solo zgniotą inni solo toperzy, bo chyba że wtrafi się jakiś nie ogar. Osobiście polecam ci jungle tryndą.

Opublikowano

na rankedzie raczej nie przepuszcza trynde w jungli , chyba ze masz male elo i grasz z nie ogarami. sa wiele lepsi junglerzy ale nie znaczy to ze trynda sie nie nadaje

Legenda
Opublikowano

na rankedzie raczej nie przepuszcza trynde w jungli , chyba ze masz male elo i grasz z nie ogarami. sa wiele lepsi junglerzy ale nie znaczy to ze trynda sie nie nadaje

Elo 1300, bo w chuj trollów było.

Opublikowano

Ja wybrał bym na jungle . Solo top można go łatwo killnąć . W jungli wyexpisz szybko ulta i od razu gank .

Opublikowano

Potwierdzam ganki są słabe. Jeśli nie ma wolnego solo topa to go nie bierz.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jungle najlepsze na tryndamere, na solo topie dostanie baty od olafa, nasusa, warwicka. Tak podsumowując... weź nie graj tym gównem.

Opublikowano

na rankedach ludzie sa ogarnieci i wiedza jak grac na trynde a wiadomo nie nafedowany trynda to ch*jowy trynda. jungla jest niebezpieczna tym bardziej dla tryndy ktory jest slaby na poczatku zobacza ze masz smite to wbiegna ci do jungli i maja killa na 100% trynda jest rzadko banowany i tym bardziej pickowany na rankedach. na normalach ludzie placza ze trynda jest zbyt op , tak to jest jak jakis papierowaty champ go nafeduje (ale im mocniejszy trynda tym jeszcze lepszy rammus :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...