Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Riot Points - dam radę kupić przelewem?

adambuszelen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się zapytać czy w LoLu jest możliwość zamówienia RP przez przelew? Mam konto internetowe w iPKO i nie widziałem w LoLu możliwości przelewu z tego banku tylko przez mastercard,visa lub paypal..

Opublikowano

Cześć, chciałbym się zapytać czy w LoLu jest możliwość zamówienia RP przez przelew? Mam konto internetowe w iPKO i nie widziałem w LoLu możliwości przelewu z tego banku tylko przez mastercard,visa lub paypal..

kup przez allegro ta sama cena , zapłacisz im przelew oni dają ci kod/y do paysafecard razem z całą instrukcją jak je wpisać ale to akurat banalne jest i tyle .

ja tak zawsze kupuję

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Jak zakładałeś konto w banku to ci nie dali karty?

lol jak nie ma jak napisałem i tysiące ludzi tak kupuje zanim coś powiesz sprawdź

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pay safe card najbardziej się opyla . Jak nie to przez paypala jak przelejesz .

Ja jak już kupuje to paysafe card . Dużo bardziej opłacalnie i szybko jak chcesz ^^

Opublikowano

przelej na paypal'a i wtedy kup. kto kupuje rp przez allegro >.> zawsze jest kilka zloty drozej i dluzej

tak 3 min automat normalnie zakup z przelewem całym i aktywacją to max 10 min

a i 3 zł drożej to rzeczywiście majątek

NJxbd4x.png

Opublikowano

Wiem, że przez PSC jest taniej i w ogóle lepiej, ale nie chce mi się pędzić z buta do miasta bo zimno i śnieg spadł dlatego pytam o przelew z iPKO ^.^

Nie ma takiej możliwości. Jak zakładałeś konto w banku to ci nie dali karty?

Dali zdrapki tylko chodzi mi o sam przelew z iPKO..

Temat close, widzę że nie ma takiej możliwości :D No cóż trzeba popylać do miasta.

• 1 rok później...
Opublikowano

Możesz kupić przez ten bank, Tzn. tak internetowo, jak na allegro? Wchodzisz w opcje PRZELEWY24. Wybierasz bank który chcesz, wpisujesz PIN, i wszystko co ci każą. Dostajesz potwierdzenie i po chwili, RP są na twoim koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...