Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Autopoty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z autopotami. Mianowicie chodzi mi o to że gdy kliknę na nie to nie ma takiej poświaty jak przy czarowanym, że ten przedmiot jest używany.

Oczywiście wiem jak to zmienić, ale po zmianie następujących plików (lub dodaniu wpisów ręcznie) które za to odpowiadają spotykam następujące problemy:

1. Po edycji/zmianie uiinventory.py ekran ładowania po wyborze postaci dochodzi do końca i nic się nie dzieje...

2. Po edycji/zmianie uiuitooltip.py psują się niektóre itemki, a mianowicie to że jak najadę na przedmiot myszką to nie ma informacji (dzieje się tak nie ze wszystkimi przedmiotami).

3. Po edycji/zmianie playersettingmodule po wpisaniu passów wywala mi metina.

4. Zauważyłem że po odpaleniu i zalogowaniu się przez metin2client.exe który jest w tym temacie razem z łatką do roota nie mam kursora do pisania, ten który miga przy wpisywaniu passów czy komend.

Mam metin2client.bin i launcher do odpalania z tego tematu i poprawkę do roota również.

Wiem że to wina root lub launchera, ale nawet gdy edytuje całe root to problemy z offaniem metka itd sie pojawiają.

http://www.mpcforum.pl/topic/469811-downloadall-updates-from-gameforge-in-2011-year/

Będę bardzo wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu problemu i proszę o pomoc!!!

Opublikowano

Problem może rozwiązać nowy mod z

metin2mod.tk 

. Pobierz go i bez jakiś poprawek będzie ci chodzić wszystko elegancko ;)

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Kurwa ale mongolia -.-

1. Ściągasz clienta z 2011 roku. (Różnica jest i jak ktoś przyjdzie pierdolić, że nie ma to niech go chuj strzeli)

2. Patchujesz (Tylko hackshielda)

3. Usuwasz wszystkie pliki patcher'a.

4. Wklejasz binke z tych update'ów.

5. Wypakowywujesz root i wklejasz tootip i resztę bezsensownych plików

6. Pakujesz root i odpalasz grę.

Musi działać.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...