Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Temat tylko dla ogarow

HardKoRinPVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I to jest nobskie i to jest nobskie!

1 broń jest słaba i niezbyt celna! CQB generalnie jest dla nobów bo nie ma recoila :D

kup giete a nie pierdziel ^^

sygnayr.png
Specjalista
Opublikowano

jak chcesz żeby Cie nie wyzywali od noobów to bierz SG550 ale z obiema broniami na vicotorze sobie nie pograsz SnD

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

M416 CQB - jedna z najlepszych broni w grze, tylko jest jedno ale przez większość graczy uważana jest za noobską broń - z tego względu że nie potrzeba do niej skilla i co jakiś czas za używanie tej broni możesz dostac kicka

SG550 - wg mnie nienajlepsza broń, jakoś mi się lipnie nią gra :>

Na Twoim miejscu nie brałbym żadnej z tych broni

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mam SG550 Camo na perm i CQB obie bronie do dupy chcesz byc pro? ogarnij gietke i bedziesz kosic. Moja rada bierz gietke jak nei chcesz zalowac ;)

-Ushio.png
Opublikowano

Weś Valkirie , lepszy wybór

2 bronie lipne

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Opublikowano

Z CQB będziesz kicki dostawać, SG550 takie sobie, raz miałem i nie przypadła mi do gustu, jak wyżej, ogarnij gietkę i będziesz pro ;).

Opublikowano

CQB.Sam ją mogłem kupić na perma ale wiadomo że by było noob a moja reputacja na CA to były by gliszcze..

Bardzo podobną bronia za która nie wyzywają jest M6A2-SRT bardzo uniwersalna jako 1 perm zdecydowanie to (To mój 1 perm :D) i tobie tez polecam ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

walić to że "większość graczy jej nie lubi" a i tak połowa kiedyś z nią latała albo lata :)

polecam Ci tą broń...jest bardzo fajna i sam miałem ją na perma ;) nie patrz na innych, Tobie ma się dobrze grać ;)

ehh.:)

Opublikowano

Lepiej kupic SG550 i robic mark II i customizowac czy M416CQB oczywiscie na perma . ???

2 bronie można o kant dupy obić .

Ogólnie jeżeli miałbym kupić coś z tego to no realy,nazbieraj 80K GP i czekaj kiedy Gieta bd na perma,nie dość,że nie wtopisz kasy w błoto to bd miał najlepszą broń w grze .

9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli masz wybierać między tymi dwoma to bierz CQB,jeśli się nie wstydzisz...Jednak osobiście polecałbym Ci M6A2 SRT - Recoil niski,DMG spory,a lamuchy nie będą Cię od CQB noobów wyzywać.

boyka.jpg

Opublikowano

Wiesz jak kupisz CQB każdy będzie cię wyzywał od No Skilla, a jak kupisz SG550 to nawet dobra broń ale bardziej lepsze CQB

Opublikowano

Jeśli miałbyś wybrać bron z niskim recoilem to bardziej polecam ci M4A1 (GP)

Unikniesz wyzywania od nobów i do tego nie wydasz realnej kasy na gre :]

Ale i tak Gietka lepsza <3

sygnayr.png
Opublikowano
:D:D Kup m416cqb + SEM lub EM to ci frajerzy nawet słowem nie pisną, że jesteś noob z cqb, ja tak robię chociaż przeważnie i tak gram gietą p90tr lub m4a1 xD a cqb odpoczywa. Kup sobie M6A2-SRT to najlepsza broń w grze (względnie dla każdego, mówię za siebie). A jeśli wchodzi w grę jedna z tych dwóch broni no to wiadomo że cqb.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CQB ssie.

Sg550 ssie.

Gorszych gówien jescze nie widziałem.

Za GP bierz :

Gietke albo M416 ( zwykłe , jest prawie no recoil + zmieniasz w forge :) masz kosiare )

A za NX

M6A2 SRT super broń

M417 Combat/REC 7 co bardziej pasuje tutaj nie ma za dużej różnicy...

Nie bierz T-2 ( polecą wyzwiska )

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...