Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z .DLL

chyzio86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszystkich. Jestem tu nowy. Mam taki problem z win 7. po uruchomieniu gdy chce wejsc w moj komputer, czy to w jakis folder na pulpicie wyskakuje mi komunikat " Program msiylt32.dll przestał działać. Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam! :)

Opublikowano

zainstalować normalnego windowsa nie "poprawianego" , problem z dll to tylko twój problem

zresztą chodzi o bibliotekę to takiej nie ma ma w systemie co najwyżej spyware go instaluje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Sprawdziłem u siebie i nie mam takiej "biblioteki". System mam czysty i zaktualizowany. Pewnie jakiś spyware albo tak jak Robem napisał "Modyfikowany Odchudzony WINDOWS"

Nikomu nie zalecam instalowania tych przeróbek z 2 powodów:

- Niezgodne z licencją użytkownika Windows.

- Te przeróbki są źle zrobione , często są usunięte ważne składniki Windowsa albo dodane jakieś tajemnicze cuda jak u Ciebie autorze.

Polecam wykonać solidny format i wgrać czysty Windows.

Dlaczego ?! Ano dlatego, że nie wiemy co tam jeszcze może chować ten system. Skąd masz pewność, że nie ma tam wmontowanego keyloggera ?

jqeuR.png

Opublikowano

To jest normalny oryginalny system Windows 7 Ultimate 32 bit. Mam go prawie rok i to mi wyskoczyło po instalce Microsoft Framewwork 4.

Opublikowano

spayware, jak usunąć nie wiem, może tylko poszukać na dysku plik i skasować

pozostaje antywirus albo wywalić program za to odpowiedzialny

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a kto mówił że to on właśnie, może to być dowolny program który zainstalowałeś, cleaner raczej nic nie pomoże bo nie do tego służy

antywirus też czasem ignoruje tego typu programy bo nie sa one w sumie wirusem albo nie został dodany program do jego bazy danych

pozostaje poszukać ręcznie pliku i go skasować, jeśli się też uda to przy okazji zlokalizujesz program co go zainstalował

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

plik zlokalizowalem.. ale co dalej ? jak dowiedziec sie jaki program jest za niego odpowiedzialny?? jak go skasowalem to od razu wyskakuje okienko przy starcie systemu ze akcja sie nie powiodla..i przywrocilrm ten plik z powrotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...