Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lvl

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chodzi o to że przez dodanie serwerów dedykowanych wbiłem sporo leveli co mi się nie podoba. I moje pytanie jest takie:

Da się lvl hackiem np z 5 prestiżu zejść na 2 ? czy działa to tylko w jedną stronę.

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Właśnie nie bo się wybiera który prestiż i jaki lvl więc pomyślałem że jak wybiore mniejszy prestiż to będzie przywrócone wszystko na swoje miejsce.

Opublikowano

Okey wszystko przywrócone. Po prostu ściągnąłem lvl hacka w którym wybierało sie lvl i prestiż dzięki czemu przywróciłem do dawnego (2 prestiż, 23 lvl)

Faze_Adrian0 Nie gram na cheatach więc nie zrobię sobie 8 poza tym nie podoba mi się. Gram po swojemu. Nie patrze kto jaki ma prestiż tylko jak dobrze gra. Moim błędem było wejście na serwer dedykowany który za zabicie dawał 99999999999.. PD. Osobiście nie polecam bo co osiągacie dzięki temu? Inny znaczek oraz tytuły? A skill gdzie. :)

Dziękuje za wszelką pomoc i temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...