Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Instalacja oryginalnej gry?

Dawko3126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem COD MW2 oryginał i mam taki problem jak mam to dobrze zainstalować .? Włożyłem DVD 1 i kliknąłem Instaluj i zainstalował mi się steam. Zalogowałem się do steam i podałem cd-key wszystko dobrze, ale instalacja z dysku 1 trwa 1h no ok to mogę poczekać, ale jak się to zrobi to mi pobiera znowu całą grę ;/ Multiplayer działa, ale od nowa sciąga mi single player. Jak mogę ominąć instalację przez steam .? Wyłączałem i klikałem zainstaluj ponownie i nic .

2863366318.png

Opublikowano

Ściągnij pirata i graj na SP na piracie - jeśli masz oryginała to pirat jest legalny.

A jak będziesz chciał grać na multi to odpalisz ze steama. :D

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Mam pirata, ale ogólnie chodziło mi o Multiplayer :D . Więc jak chociaż on się zrobił to więcej nie potrzebuję :D .

Ale jakby ktoś wiedział co można zrobić to proszę pisać :) . Wszystko zrobiłem, ale przy aktualizacji multiplayer się zrobi, a single player przy końcówce wyskakuje błąd (connection time out) . I pobiera mi Całą grę z serwera steam

2863366318.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...