Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przepraszam z góry że zawracam gitare.

Zassałem clienta regnołem sie i chciałbym pograć lecz tu już zaczynają sie schody ;/ jak wbić na serva? ma ktoś jakeiś dobre programiki??

no i później jak już wbije to jakieś bociki by sie przydały oczywiście darmowe i działające które to najlepsze są i sie nadają? ;]

Prosze mi polecić, pomóc bardzo proszę :) jakieś linki

Z GÓRY DZIĘKI :)

Opublikowano
Witam, przepraszam z góry że zawracam gitare.

Zassałem clienta regnołem sie i chciałbym pograć lecz tu już zaczynają sie schody ;/ jak wbić na serva? ma ktoś jakeiś dobre programiki??

no i później jak już wbije to jakieś bociki by sie przydały oczywiście darmowe i działające które to najlepsze są i sie nadają? ;]

Prosze mi polecić, pomóc bardzo proszę :) jakieś linki

Z GÓRY DZIĘKI :)

1. Wbijanie = premka :P Bez premki ja na swój serwer wbijam po 3h...

2. Darmowe boty... hmmm... Agbot, iBot, SroKing (pseudo darmowy bo teraz połowa opcji poblokowana). Ibot najszybciej z tych wszystkich bije :P

Opublikowano

możes zjakeiś linki do tych tematów żbeym ogarnoł co i gdzie ;] najlepiej bo tyle tego ze głowa boli latam suzkam a to takimi językami ze nieiwem co i gdzie i oczym ;p czyli ten ibot jest najlepszy i najszybszy?

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy sroking :P

Z ibotem same problemy mialem

A i w srokingu podstawowe funkcje do bocenia sa darmowe tak jak sam bot:P

Seiran95.jpg

Opublikowano

próbowąłem ^^ 30min i nic ;/ a ten sroking coś neichula bo sie pluje nonsotop ocoś ;/ ibota zassałem ale niemam tego ecośtam33.exe.... ;/ niewiem ta gra mnei niechce chyba hehehhe

Opublikowano

nie myśl że jak sie logujesz 30min to sie nie zalogujesz już nigdy... poprostu musisz czekać aż sie zalogujesz niema innego wyjścia oprócz premki

Jeśli pomogłem daj 5*

7w8ol8o6vj2l07j3exn.jpg

Opublikowano

1. Wchodzisz na srokinga.

2. Logujesz się na srokinga.

3. Po zalogowaniu na srokinga klikasz start.

4. Czekasz chwile aż silkroad się zaladuje.

5. Wklepujesz passy i login.

6. Czekasz cierpliwie. xD

7.Gdy zalogujesz się. Tworzysz postać gdy wybierzesz postać i wejdziesz do gry wyskocza ci 2 okna.

8. Dalszy ciąg w tut o srokingu.

9. ...

Polecam serwer iris wbija się po max. 1h

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Opublikowano
próbowąłem ^^ 30min i nic ;/ a ten sroking coś neichula bo sie pluje nonsotop ocoś ;/ ibota zassałem ale niemam tego ecośtam33.exe.... ;/ niewiem ta gra mnei niechce chyba hehehhe

Na najnowszą wersję iBota nie trzeba edx33.exe . Ma to wbudowane w sobie :P Po prostu w Status Log pokazuje się port na jaki należy w loaderze redirecta zrobić.

@down

iSROBot ma jeszcze podobny system skryptów. Tzn. wpisujesz współrzędne i sam jedzie. Ale Ibot nie jest taki trudny do obsługi. Niby nagrywanie skryptów ma być trudne? lool...

Opublikowano

Ibot nie jest dla niego. Z tym botem ja miałem roblemy a mam duże doświadczenie z botami i silkiem. Sroking to jest to. Najlepszy jest w tym ze niepotrzebne są scrypty.

SROKING RULEZ!!!!!!!

Qrczaczek.png

Pisze poprafnie po Polskiemó

NOWA GWIAZDA YOUTUBE.

http://www.youtube.com/watch?v=OjVrR9MEjc8...e=youtube_gdata

Wejc obejzyj a sam się przekonasz. Proszę w jak najlepsze ocenianie tego filmiku.

Opublikowano

Co do bota to nie ma sensu używać go do 15-20 lvla, bo taki lvl można samemu wbić grając z 3h ;p

oczywiście jak juz ktoś wie co i jak ;p

więc sobie pograj troche sam i na załóżmy tym 15 lvlu bota odpalasz -> sroking ^^

Opublikowano

Czlowieku poczekaj tydzien-dwa . Zobaczymy co wyjdzie z nowym systemem banowania . W iSRO gra ok.1000 graczy na 1 serwer . Pozostale 1500 to boty . Joymax wspominal cos o banowaniu . Jakos im to nie wychodzi ale ich nagle oswiecilo i zobaczymy efekty ich pracy . 3 ostrzezenia = ban4ever. Zobaczymy we wtorek . Co do bota to uzywaj srokinga . Jak juz sie troche obeznasz z gra to mozesz przejsc na ibota . Konfiguracja i instalowanie to koszmar ale jak juz wszystko zacznie dzialac to bedziesz zadowolony ;)

Ps . Jak zaczynasz gre to mam dla Ciebie male porady :

1. Nie pros o golda .

2. Kultury troche .

3. Nie pros o taxi(dowiesz sie w swoim czasie co to takiego jest)

Tyle ode mnie ^^.

20358.gif
Opublikowano

no na pewno nowy system powstrzymujący boty będzie działał przez jakieś 3-4 godziny a potem zobaczymy.Cała ta ''impreza'' miała by sens gdyby się zaczęła jakieś min. 2 lata temu teraz mamy syf na serwerach i ludzi przyzwyczajonych do bota dali by se już spokój z tym i wzięli sie ostro do roboty gdy wyjdzie silkroad 2 i nie pozwolili jej sie zeszmacic jak swojej poprzedniczce.