Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Roleplay][Survival]Dedyk 24/7

Pietro990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów gorąco. Ogłaszam, że powstał serwer 10 slotów 24/7 Survival i RolePlay. Narazie nic nie ma, ale kto nie chciałby sobie coś zbudować i każdy inny nowy gracz by to oglądał?Dlatego ten serwer jest dla Ciebie. Lubisz dobrą zabawę? Postaram Ci ją dać. Lubisz przechodzić dungeony? Będziesz miał możliwość.Wiele serwerów dedykowanych jest na zasadzie dostajesz działkę i tam jest twój świat. U nas jest odwrotnie! Będą organizowane częste eventy itp. Szuakm ludzi , którzy nadaliby się na administratorów. Tak rekrutacja administracji! Napisz podanie tutaj na PW. lub na emaila [email protected] a rozpatrzę Twoją propozycję. Chciałbym stworzyć rangi typu: Administrator-Rządzi ogólnie serwerem. Moderator-instalacja pluginów itp ,Vip-dużo uprawnień. Gracz-standardowe uprawnienia, i jak administrator pozwoli to budowanie razem z nim dużych budowli. Chciałbym stworzyć 2 twierdze i podzielić gracze na frakcje. Oczywiście potrzebuję Twojej pomocy, Tak Twojej też!. Myślę , że przekonałem was do moich zamiarów i chcielibyście się wykazać.

Przyjmuję graczy tylko powyżej 14 roku życia ponieważ miałem już wpadkę z tym serwerem przez głupotę graczy poniżej wymaganego wieku.

Formularz powinien wyglądać w ten sposób:

Staż gry:

Dlaczego chciałbyś zagrać właśnie na tym serwerze:

Co chciałbyś robić na serwerze(pole niekonieczne):

Premium/Nonpremium:

Myślę, że przekonacie się do tego serwera,ponieważ sami możecie stworzyć świat wraz ze mną.

Myślę o powiększeniu slotów ale to jeśli finanse pozwolą(po to jest ranga vip-na utrzymanie serwera).

Serdecznie zapraszam na podbój świata Minecraft!

Opublikowano

Podaj IP serwera. 1 godzina.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Formularz powinien wyglądać w ten sposób:

Staż gry: do beta 1.2_02

Dlaczego chciałbyś zagrać właśnie na tym serwerze: bo to roleplay

Co chciałbyś robić na serwerze(pole niekonieczne): zbudować miasto

Premium/Nonpremium: premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...