Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Bot Najlepszy Dla Wizza

Adiko

Który bot lepszy dla wizza?  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który bot lepszy dla wizza?

• Sbot
      46
    • Ibot
      5
    • SroKing
      26
    • agBot
      2
    • isrobot
      2
    • tBot
      0
    • Inny
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Nie wiem jakiego bota mam używac zeby wizz jak najmniej padal i byl szybki. Doradzcie mi ktory byłby lepszy

sygnae.jpg

Opublikowano

Powiem ci ze sroking będzie dobry, bo zauważyłem ze jeśli ma omijać moby pt to expi w dużej odległosci od nich.

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Z płatnych jak najbardziej Sbot. Z darmowych iBot.

** w Srokingu nie ma możliwości Switch Weapon - opcja płatna **

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Jezeli samemu expisz to zmiana broni na ta z subklasy jest platna a jezeli bot cie expi to wtedy jest za free :P

I bot jest by bocic wiec nie trzeba sie martwic o ta mala platna i nieuzywana drobnostke :P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Korzystam z Sbota i powiem ze nie jestem z niego zadowolony. Gdy zaznaczam mu żeby omijał pt moby to on i tak do nich wkońcu podejdzie np. Begnąc za generalem no i tak zaliczam ded po dedzie

sygnae.jpg

Opublikowano

To zmien na srokinga ;P

Darmowy i dotego dobrze omija gigi pt itp.

Tylko ma jednego buga ze czasami mobkow nie dkonacza i ten go wali az wkoncu padnie :(

Seiran95.jpg

Opublikowano

Po updacie iBota to SroKing sie chowa ;) Ma on teraz opcje bufowania gdy spotkasz party moobka , gianta itd.

Bocilem SroKingiem i weapon switch to porazka . Po 10 sekundach udaje mu sie zmienic bron . iBot robi to bez problemu . Musisz go poprostu dobrze ustawic i zainstalowac . Inaczej bedzie wywalalo run_time lub cos z tych rzeczy . Od 2 dni boce xBowem na Crossbow Extreme i nie padlem ani razu .

Dodam , ze ibot jest szybszy . Polecam ustawic go z CheatEngine. Ma on rowniez clientlessa , auto log po dc i inne bajery .

Oczywiscie nie wykluczam sBota . Jezeli masz ochote na szybkiego , dobrego , platnego bota to czemu nie ...

Glosuje na iBota !

Co Ty pie...gadasz. 20x reinstall ibota, i dalej gowno mi broni zmienic nie chce... zostawiilem kompa na 24h, patrze 43 dedy..

Bo jak ktos jest sierota to nie potrafi ustawic bota .

20358.gif
Opublikowano

No wlasnie mam Sbota i nie wiem czy sie przesiąsc na cos darmowego(lepszego)

sygnae.jpg

Opublikowano

Mam wiz/cler 75lv boce na mobach o 5lvli mniejszych ( nachale ) poniewaz tam o wiele lepiej leci exp bo 1 obszarowka zciagam 3 mobki, a jesli chodzi o bufowanie to robi to niewiarygodnie szybko tylko trzeba umiec ustawic go. Jak expilem na black eaglach to co chwile deda nie wiem od czego to zalezy, ale zdaje mi sie ze to wszystko wina lagow nie bota. Ja jak najbardziej polecam srokinga

Opublikowano

Dla wizza lepszy bedzie zdecydowanie SROking sam uzywam do wizza/Bard wszystko pieknie unika moby jak chce zmienia i zalancza buffy do euro charow SROking jest najlepszy i dosc szybki

Und3rsoldier.png

Opublikowano
Z płatnych jak najbardziej Sbot. Z darmowych iBot.

** w Srokingu nie ma możliwości Switch Weapon - opcja płatna **

a gdzież płatna ja tam nic nie płace nie mam pakietów a broń sobie przerzucam, to tylko jak sie NIE BOCI to broń sie nie PRZERZUCA zrozumcie to. SROKING NAJLEPSZY DLA WIZZARDA, LUB SBOT.

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Nowicjusz
Opublikowano
Po updacie iBota to SroKing sie chowa ;) Ma on teraz opcje bufowania gdy spotkasz party moobka , gianta itd.

Bocilem SroKingiem i weapon switch to porazka . Po 10 sekundach udaje mu sie zmienic bron . iBot robi to bez problemu . Musisz go poprostu dobrze ustawic i zainstalowac . Inaczej bedzie wywalalo run_time lub cos z tych rzeczy . Od 2 dni boce xBowem na Crossbow Extreme i nie padlem ani razu .

Dodam , ze ibot jest szybszy . Polecam ustawic go z CheatEngine. Ma on rowniez clientlessa , auto log po dc i inne bajery .

Oczywiscie nie wykluczam sBota . Jezeli masz ochote na szybkiego , dobrego , platnego bota to czemu nie ...

Glosuje na iBota !

Co Ty pie...gadasz. 20x reinstall ibota, i dalej gowno mi broni zmienic nie chce... zostawiilem kompa na 24h, patrze 43 dedy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...