Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z warrockiem

seeeebun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam to samo i czy moze ktos wklejic swoj caly folder data ??? prosze dam oczywiscie like

ja instalowalem warrocka i wklejalem z starego do nowego caly folder data i gdy robie check files to mi sie zacina na jakims pliku ktory ma 647kb moze ktos dac caly folder data prosze?

Opublikowano

Wystarczy ręcznie zaktualizować HS.

x: / War Rock / data / HShield / Update / autoup (uruchom jako administrator) / Start Update

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / autoup ... a potem postępujemy tak jak wyżej

Credits: Razor130

Wyłącz też antyvirusa..

@Down

http://www.mpcforum.pl/topic/24563-tut-reczna-aktualizacja-hs/

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jazda! Za początek z poradnika ze stronki IE:

Takie zachowanie może występować wówczas, gdy są uszkodzone pliki programu Microsoft Internet Explorer.

Rozwiązanie

Aby rozwiązać ten problem, spróbuj dokonać ponownego rozruchu komputera. Jeśli to nie pomaga, zastosuj poniższe metody w takiej kolejności, w jakiej zostały przedstawione.

Usunięcie tymczasowych plików internetowych

Tymczasowe pliki internetowe są buforowanymi kopiami stron sieci Web, do których użytkownik uzyskuje dostęp, jak również plikami dodatkowymi, takimi jak obrazy graficzne i klipy wideo. Pobieranie stron sieci Web, do których użytkownik już kiedyś uzyskiwał dostęp, może ? podczas odwiedzania tych stron po raz pierwszy po usunięciu tych buforowanych plików ? być bardziej czasochłonne.

Aby usunąć tymczasowe pliki internetowe, wykonaj następujące kroki:

1. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Ustawienia, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania.
  2. Kliknij dwukrotnie ikonę Opcje internetowe.
  3. Na karcie Ogólne kliknij przycisk Usuń pliki.
    ? lub ? Na karcie Zaawansowane kliknij przycisk Ustawienia, a następnie kliknij przycisk Opróżnij folder.

Jeśli zastosowanie tej metody nie rozwiązuje problemu, należy przejść do następnej metody.

Zmniejszenie liczby kolorów używanych przez system Windows

Aby zmniejszyć liczbę kolorów używanych przez system Windows, wykonaj następujące kroki:

1. Kliknij prawym przyciskiem myszy pulpit, kliknij polecenie Właściwości, a następnie kliknij kartę Ustawienia.
  2. W polu Kolory kliknij ustawienie mniejsze niż bieżące, kliknij przycisk OK, a następnie kliknij przycisk Tak.

Jeżeli dalej nic, to wyłącz opcję Machine Debug Manager w usługach winxp!

Kliknij Menu Start -> Uruchom wpisz services.msc i OK znajdź Machine Debug Manager i daj zatrzymaj i opcję wyłączony.

Zostaję jeszcze usunięcie IE przez, XPlite. Tego rozwiązanie nie zbyt polecam.

Jeżeli nadal nic to w akcie desperacji możesz zainstalować Winamp'a xD, gdzieś przeczytałem że to pomogło ;p

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...