Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft Lewiniacy [Dedyk][Ogar administracja]

Eandruan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20111221181849.png

Informacje

ip: 94.23.246.207:25094

Sloty: 15- jak będzie full zwiększymy

Maszyna: 4 GB ram Procek-Nie Znamy

Pluginy:

20111221184342.png

Nasz Team

-Właściciel: QuarterJR

-Główny Administrator: Ziobronman

-Moderator: Sasha

Możliwość kupna vipa

vip posiada Gamemoda oraz ogromną działkę z cubem posiada goda oraz

jest zaliczany do osób specjalnych koszt to 11 zl sms

kontakt z H@ serwe;)

I na końcu Zdjęcia

20111220164848.png

20111220164721.png

20111220164729.png

20111220164900.png

20111220165104.png

20111220165152.png

Subskrybujcie :) reklamę wykonał- Sasha

Opublikowano

Siemka! Chciałbym wam przekazać moje emocje towarzyszące na serwerze Craft Lewiniacy

Recenzja (Moja własna)

Spawn:

Co do spawnu mam tylko kilka słów. Spawn jest bardzo mały, przed nami ukazują się automat do wydawania przedmiotów (Jabłko itp...), dobra klikam w jeden guzik i co? Nic nie wylatuje, gdyż Administracja ich nie uzupełnia. "Teleport", to zwykła dziura w ziemi z drabiną z boku która ch** wie gdzie nas zaprowadzi.

Miasto:

Mapa piękna, dobrze przemyślana, wszystko ładnie piękne ale. No i jest to ale, mapa została ŚCIĄGNIĘTA czy tam ZAPOŻYCZONA, od gracza z innego kraju. Czemu tak sądzę, to proste wychodząc ze spawna i obracając się za siebie można zauważyć z boku tablicę z opisem seed`a, i gracza który to stworzył. Administracji nawet nie chciało się przetłumaczyć tabliczek które znajdują się w mieście! LENISTWO i jeszcze raz LENISTWO!

Administracja:

Na serwerze spotkałem tylko jednego admina, który na zapytanie "Czy przydzielisz mi działkę" odpowiedział "Nie mam czasu". Tak traktuje się tam graczy. Zgroza!

Pluginy:

Pluginy nie dopracowane, do prawie każdej komendy nie mamy premission. No przepraszam, ale to chyba serwer dla graczy nie?

Podsumując:

Brzydki i nieużyteczny spawn

Pluginy do których nie mamy dostępu

Administracja olewająca graczy

Mapa ściągnięta od innego gracza, a napisy na tabliczkach nie zostały przetłumaczone.

Jeśli chcecie grać na serwerze na którym administracja wa&i gruche zamiast wam pomagać i interesować się graczem, i na mapie która nie została przez nikogo przetłumaczona tylko na środku alei zostały postawione skrzynki jako sklep. To serdecznie zapraszam was na ten serwer który jest do dupy!.

Opublikowano

Nie Polecam Servera W ogóle nie ogarnia Administrator ... proszę 2 h o działkę i dupa

http://imageshack.us/photo/my-images/687/obraztoa.png/

Opublikowano

vip posiada Gamemoda oraz ogromną działkę z cubem posiada goda oraz

jest zaliczany do osób specjalnych koszt to 11 zl sms

nie przesadzacie? Ktoś kupi Vipa za 11 zł i wam moze serwer rozwalic rozdajac kazdemu po 10 stackow diaxow itp.

Macie 4GB ramu czyli starczy na 30-40 slotów.

Opublikowano

więc tak mamy specjalny plugin pokazujący daną range na serwerze co i gdzie wyżuca poprostu wchodzimy do notatnika z daną rangą i wszysko pisze jeśli się okaże że vip nadużywa swych praw zostaje zdegradowany

więc tak mamy 4 gb ram ale nie kupiliśmy więcej slotow a i nasz h@ obiecywał że jak będize full sewer przez godzine zwiększy sloty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...