Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola - klucz

LeszczYn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam mały problem, a w zasadzie wacham się czy pożyczyć koledzie tą grę. Jeden z moich kumpli powiedział, że licencja co 2 tygodnie odnawia się (jeden klucz). Czy to prawda?

Drugi problem:

Gdybym koledze zainstalował Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola to moglibyśmy grać w trybie wieloosobowym na raz. Czy ma to wpływ na klucz (w takim sęsie, że kożystamy z jednego klucza?)

Będę bardzo wdzięczny za udzielenie mi odpowiedzi.

Opublikowano

Chcesz pożycz nie chcesz nie pożyczaj prosta sprawa :)

Klucz może zostać wykorzystany jeden raz, jeżeli wykorzystasz już klucz to nie będziesz mógł grać w trybie multiplayer.Pozostanie tylko crack.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Cracka koledzę sciągnołem i Ogniem i Mieczem spokojnie zainstalowałem, ale jak bym mu dał keya do licencji to byśmy mogli grać obydwaj przez internet na raz

Opublikowano

Cracka koledzę sciągnołem i Ogniem i Mieczem spokojnie zainstalowałem, ale jak bym mu dał keya do licencji to byśmy mogli grać obydwaj przez internet na raz

Jezeli twoj kolega wykorzysta klucz,a ty nie to tylko ON bedzie mogl grac multi.

Opublikowano

I tak to pozostaje nielegalne ;). Można pożyczać NAJBLIŻSZEJ rodzinie, a pożyczanie osobom spoza kręgu rodziny jest już nielegalne ;).

Niech kolega też się wysili na grę .. Można odkładać pieniążki, a potem zakupić.

jqeuR.png

Opublikowano

Thx za info. Mam nadzieję, że innym przyda się ten post i z niego skorzystają. A u użyłem cracka, bo kolega i tak netu nie ma :P (na zaś pytałem). Wielkie dzięki, a posta uważam za zamkniętego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...