Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Konfiguracja plików i co dalej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy (noob w tych sprawach) załóżmy ,że skonfigurowałem sory ściągłem pliki serwerowe skonfigurowałem

Free Bsd i co dalej ?? Kiedyś jak robiłem serwa to mi się takie pliczki pojawiały i je wklejałem do chinola a teraz co 0;o ?

34469.jpg

15809.jpg

32059.png

33983.png

35672.jpg

989915c8e8b14307b01079e31ff23505.0.gif

Opublikowano

skonfigurowac restart serwera, proba polaczenia przez navicata jak sie polaczy robisz konto (generatorem haslo) i sprobujesz czy sie laczysz

jak to serwer hamachi to robisz spolszczenie albo masz tutaj dzial tworzenia spolszczen i to wklejasz do metina i masz gotowe. jak bys czegos nie wiedzial opisz dokladnie problem.

mam nadzieje ze cos pomoglem;]

@ nie doczytalem, jak dopiero co siagnoles gotowca (freebsd + sf i baza danych) to uruchamiasz logujesz sie do roota, pozniej dajesz configure networking interface, i chyba jestes juz w konfiguracji. tutaj zmieniasz maske chyba na 255.0.0.0 i ipv4 na swoj. i pozniej spolszczenie itp

Opublikowano

dzieki do zamkniecia , wiesz nie znam się a metin2 z dup* się nie wezmie mam na myśli klienta p.s pluski lecci

34469.jpg

15809.jpg

32059.png

33983.png

35672.jpg

989915c8e8b14307b01079e31ff23505.0.gif

Opublikowano

dzieki do zamkniecia , wiesz nie znam się a metin2 z dup* się nie wezmie mam na myśli klienta p.s pluski lecci

jestem by pomagac bo tez zaczynalem od zera. jak co pisz pw poradze jak cos bede wiedzial;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...