Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Megaphone

Dr4g0n858

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

megaphony można kupić za nx'y - walutę która zakupujemy za prawdziwe pieniądze

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dodam że jak chcesz zmienić kolor tekstu w Megaphone, to po prostu zaznaczasz dany fragment i wybierasz kolor.

Opublikowano

A ja dodam ciekawostke że jak masz megaphone na ~3600 Dni to megaphone staje sie permem jakas babka na combacie tak ma : d

Megaphone-Używane do obrażania innych np Nexon my Bitch lub Elite moderator idiot lub np ogloszenia swojego klanu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

nn492 jak można mieć megaphona na 3600 dni oO skoro go się kupuje na użycia , kojarzę osobę co ma megaphona na perma bo kiedyś jej znajuomi się z gm kłócili bo bana dostał na 15 dni w grze i 30 na pisanie nie wiem za co ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Wysyłając MP musisz czekać około 10 minut... Przedtem było po paru sek.

A dokładnie 20 minut aż wyśle.

Opublikowano

nn492 jak można mieć megaphona na 3600 dni oO skoro go się kupuje na użycia , kojarzę osobę co ma megaphona na perma bo kiedyś jej znajuomi się z gm kłócili bo bana dostał na 15 dni w grze i 30 na pisanie nie wiem za co ;)

No kupujesz na uzycia np kupujesz na 90 dni potem na 90 znowu masz 180 użyć napisałem dni niechcący oj czepiasz sie ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...