Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy nie powinni dać nefra GP?

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno stwierdziłem że GangPlank jest zbyt OP! praktycznie na 18 lvl wali krytyki po 1000 i leczy się co setne sekundy.. a i do tego strasznie szybko biega .. Jak sądzicie czy riot nie powinien trochę go osłabić?

eune

Opublikowano

Dla mnie nie..

Dużo wali z Q ponieważ ma tylko 1 skill atakujący.

Skilla W ma co +8 sekund a nie co setne sekundy..

Gość Menesterowy
Opublikowano

To się go nie feeduje :)

GP jest dobry, idealny do jungli i na solo top, nie trzeba go nerfować :)

Opublikowano

Powiem ci tak. Ostatnio dużo gram GP i Jak się nie naffeduje nie będzie last hitował, to dupa. Waliłem Krytyki po 1000 dopiero jak miałem staty ok. 16/3/8. A tak to Słaby. Zresztą już wcześniej go osłabili.

Opublikowano

Hah, gp slaby?

Gangplank to bardzo dobra postac, robiony pod tankplanka niezniszczalny i niesamowicie mocny

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Powiem ci tak. Ostatnio dużo gram GP i Jak się nie naffeduje nie będzie last hitował, to dupa. Waliłem Krytyki po 100 dopiero jak miałem staty ok. 16/3/8. A tak to Słaby. Zresztą już wcześniej go osłabili.

To ty chyba grałeś z masterkami na utility i runami AP. GP z runami i wszystkim na 1 lvl może wykosić z parleya 220 z kryta. On nawet bez feeda ma mocny dmg tylko trzeba skladac normalne itemy na kryta i dmg

Opublikowano

Tzn nawet nie trzeba byc ogarnietym

Runy pod kryta,itemek na poczatek pod kryta,dobre masterki i Ci moze jebnac 250 z q na samym poczatku

Jedynie co mozna znerfic to minimalnie q i ze r ma zasieg a nie ze wali po calej mapie

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie da się robić full dgm , bo cię wyjebią raz dwa, offtank to najkorzystniejsze wyjście.

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

berki atmog (atma i warmong) bloodthister phantom dancer infinity i cya nikogo nie ma :D wg mnie nie powinien byc nerfiony wkoncu to carry ...

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Ty pajacu, gp to tylko kryt ew offtank.

GP to nie tylko Full DPS, także Off tank.

Tak na początku z runkami wyciskam kryta po 220.

Opublikowano

GP robi się pod offtanka, a nie jak kolega wyżej idiotycznie podpowiada...

Podalem co mozna robic jak sie go robi dps.

Znam wielu ktorzy tak maja nawet powiem ze wiekszosc gp,wiec nie pisz glupot,mozna tak i tak

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...