Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Car Changer - Nowe Samochody

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo-nfs-world.jpg

Cześć Wam

W poprzedniej edycji było [TuT] Car Changer = KOENIGSEGG CCX tym razem nowa paczka Car Changer -czyli nakładka do Trainera z nowymi furami.

http://www.multiupload.com/7GGQ5WOW9P

https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=17ac2ff491345d4c00bdc3925d6ab1a055cce36f185249bbf2979f71e430e260-1324468517

Mini Faq:

Włączamy najpierw trainera i aktywujemy opcje Anti-Cheat Protection bypass poprzez skrót "Shift" + "F1"

Teraz włączamy Car Changer i aktywujemy opcje poprzez "Ctrl" + "F12"

Po czym przechodzimy do garażu(kryjówki) i wciskamy odpowiednie kombinacje i wchodzimy do zmiany samochodu:

G + 1: Koenigsegg CCX

G + 2: Koenigsegg CCX Elite

G + 3: Pagani Zonda F

G + 4: Ford Shelby GT500 Super Snake

G + 5: Porsche 911 Carrera S

G + 6: Nissan 200SX (S14)

G + 7: Alfa Romeo 8C

G + 8: Jaguar XKR

G + 9: Audi Quattro 20V

Uwaga: Przy takiej zmianie samochodu najlepiej wybierać najlepsze samochody z T3,żeby nie było,że zamieniamy auto np. z T1,T2 na auto KOENIGSEGG CCX,bo jak to będzie wyglądać np.Nissan Silvia co ma staty ponad 6XX wiadomo w taki sposób jest możliwy ban nie licząc pretensji od innych graczy :D

Uwaga to nie są moje cheaty ja tylko przekazuje dalej.

Jak coś z góry dziękuje za Like :P

Opublikowano

U mnie nie dziala nic z tych kombinacji

U mnie śmiga bez zastrzeżeń,więc musisz coś pomijać i czegoś nie aktywować.Nie przekazywałbym czegoś co by nie działało.

A tak btw.Spośród tych aut najlepiej się spisuje Pegani Zonda F :P

Opublikowano

A mogłbys podac linka do tego Car changer ? Ja mam tylko "nfsw_car_changer_ccx" może dlatego ?

No to już się problem rozwiązał masz starą wersje car changer z poprzedniej edycji i tam tylko są 2 kombinacje i dlatego Ci nie działało.

Link do nowej wersji cały czas jest w pierwszym poście.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie. Przykładowo:

Masz Nissana Silvie i aktywujesz sobie kombinacją G+2 CCX Elite. Ty widzisz CCX Elite, inni widzą po prostu Nissana Silvie z niewiarygodnymi osiągami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...