Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Jakiś hack dzięki któremu wszystko będę rozwalał " na hita " :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was wielką, bardzo wielką prośbę. Otóż, poszukuje jakiegoś hacka który umożliwi mi rozwalanie każdego klocka, oprócz bedrocka zapewne xD wzsystko na hita.. Tylko chciałbym aby to było na multi, na singlu mnie nie interesuje bo moge single player commands i włączyć takową opcję. Dlatego jeżeli ktoś zna takie coś, co wszystko na hita rozwala.. może to być jakiś hack że np. kilofem pięscia czy czymś innym.. bardzo bardzo proszę dam lubie to w każdym jego poście w 2 tematach wybranych tej osobie ^^

0a00ecc459146e62646faf526e05dfe2.png

32b6077353e7d3691feafb6e0602dd23.gif

Opublikowano

Jeśli na serwerze określony teren jest zabezpieczony to go nie rozwalisz

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

wiem, że jest taki mod co dodaje rękę która bierze wszystko na hita ale czy na multi coś takiego jest? Raczej nie. Chyba że admin coś takiego zainstaluje.Zawsze możesz np. poprosić admina by wpisał /gamemode <nick> 1 i w tedy jest creative tryb i można wszystko na hita brać.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

sa hacki co przyspieszaja gre to wyglada jakbys szybko rozwalal a to nic nie daje rozwalasz tak jak normalnie.To przyspiesza gre ale to nic nie daje ale jak ci sie podoba to znajdz poszukaj jakis hakow byly juz na 1.0.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...