Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy przyjmą mnie do klanu ?

lacoca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Bfh nie ma klanów tylko grupy :)

I to nie zależy od tego jakie masz staty tylko jak grasz i czy jesteś ogarnięty.

OndteAw.png
Opublikowano

W Bfh nie ma klanów tylko grupy :)

I to nie zależy od tego jakie masz staty tylko jak grasz i czy jesteś ogarnięty.

Nie wiesz, nie pisz. Są co najmniej 4 polskie klany. Statystyki mają znaczenie, lecz nie za duże. Wiadomo pierwsze konto, k/d słabe. Próbuj :)

Opublikowano

Kniger są klany , np . US czyli Uniwersal Solider założyciel Zielak24 ;P Przyjmą ci jak wgl. dobrze grasz czy znasz się na bfh itp. :P

Opublikowano

thx za odpowiedz temat do zamknięcia

Mam jeszcze pytanie jakie to są klany bo nie mogę znaleźć??

BFzone, Universal Soldiers, Dark Side, Casus Belli

Opublikowano

Ja bym sie tam nie spieszyl do polskich klanow przynajmniej w tej grze. Najpierw pogadaj z nimi i zobacz co reprezentuja bo moga sie okazac poprostu zwyklymi chamami , ktorzy tylko przeklinaja i wywalaja z serwera jak jestes za dobry. Wczoraj zreszta mialem taki przypadek ze najpierw mnie wywalili a jak gra wrzuciala mnie jeszcze raz do nich to potem zbanowali za co moge im tylko podziekowac i zyczyc Weolych Swiat:D

Postal dał mi brat uzbrojna z broniami unlimited bo chcial sie ze mna pobawic. A on ma troche chopla na tym punkcie z powodu cs-a kilka razy w pierwszej trojce w Polsce , raz na zawody do Paryza pojechal i tez jak widzi to chamstwo i gowniarstwo tutaj w grupach to czasami nie wierzy ze to moze byc kolega , od ktorego w grze zalezy tez twoje "zycie".

Opublikowano

Ja bym sie tam nie spieszyl do polskich klanow przynajmniej w tej grze. Najpierw pogadaj z nimi i zobacz co reprezentuja bo moga sie okazac poprostu zwyklymi chamami , ktorzy tylko przeklinaja i wywalaja z serwera jak jestes za dobry. Wczoraj zreszta mialem taki przypadek ze najpierw mnie wywalili a jak gra wrzuciala mnie jeszcze raz do nich to potem zbanowali za co moge im tylko podziekowac i zyczyc Weolych Swiat:D

Postal dał mi brat uzbrojna z broniami unlimited bo chcial sie ze mna pobawic. A on ma troche chopla na tym punkcie z powodu cs-a kilka razy w pierwszej trojce w Polsce , raz na zawody do Paryza pojechal i tez jak widzi to chamstwo i gowniarstwo tutaj w grupach to czasami nie wierzy ze to moze byc kolega , od ktorego w grze zalezy tez twoje "zycie".

Pokaż mi polski klan, który kicka za to, że jesteś za dobry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...