Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Tasker

Puzi1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam trainera 1.2.9 i ostatnio widzialem watek o taskerze ze mzona zdobywac kase i reputacje o co chodzi jak za pomoca taskera wlonczc bota na kase i reputacje prosze o pomoc lub link do tematu jesli juz tak jest

^^ daje lajka ;D

Opublikowano

Tasker zapisuje ruchy myszki, dzięki czemu możesz odejść od kompa a bot dalej będzie działać. Bardziej polecam Mouse Recorder Pro 2.

jLRw2A6.png

Opublikowano

To jest forum o cheatach -_-' a jak ci się to nie podoba to po co się w ogóle rejestrowałeś.

PS: Ja nie używam hacków

jLRw2A6.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up ty też.

cioty grajcie normalnie bez używania jakiś hakow , nie potrafisz grac w takie gry to nie graj !!! na chuj masz lagowac , jebac takie cioty

Jak sama nazwa wskazuje MPC- multiplayer cheat.Więc nie masz się czego czepiać.

@topic ja polecam ci zBOTA sam go używam ale z trainerem 1.2.6 nie wiem czy z tym też będzie działał.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

cioty grajcie normalnie bez używania jakiś hakow , nie potrafisz grac w takie gry to nie graj !!! na chuj masz lagowac , jebac takie cioty

też nie lubię botów hakowanie jako tako bo jeśli masz 50 lvl i dla zabawy na fri rumie ciśniesz 600 km/h DLA ZABAWY to ok ale jeśli botujesz po to by zdobyć kasę i repa to nie widzę sensu gry :)

tak nawiasem za BOTOWANIE częściej banują :) niż za hakowanie :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...