Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lekkie lagi

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czemu jak gram w BF3 na 32 osoby to mi czasami laguje ? Mój ping to 16 jak patrzałem ;x

Da się coś zrobić aby takich lagów na 32 osobowym serwie nie było ? Moja karta to GeForce GT 240 i 2.60 GHz.

A co daje program Game Booster 3 ?

Opublikowano

Moja karta to GeForce GT 240 i 2.60 GHz - 2 rdzenie, 3, 4, 5, 6 ???

Karta taka chujowa lekko ;/

Program game booster, zwalnia pamięc, przyspiesza prace wybranego programu i wylacza inne gowna

Spróbuj tego :

http://www.mpcforum.pl/topic/409743-tut-masz-lagi-w-bf-przyspiesz-komputer/

OndteAw.png
Opublikowano

Powiem tak , do tej gry potrzeba ramu DDR3 na 32 osoby z 3 gb , na 64 z 4 gb+ . Przydałby sie także 4 - rdzeniowy procek , z 2.8 ghz starczy. Life is brutal :(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ale temat można zamknąć

na dużych mapach nie lubie grać wystarcza na

16 osób gra i przyśpieszyłem BF3 Game Boosterem i śmiga :)

Opublikowano

Powiem tak , do tej gry potrzeba ramu DDR3 na 32 osoby z 3 gb , na 64 z 4 gb+ . Przydałby sie także 4 - rdzeniowy procek , z 2.8 ghz starczy. Life is brutal :(

Pamięć DDR3? facepalm, bez problemu śmigam na wolnych ramach DDR2. Wiesz w ogóle jaka jest różnica?. Wchodzę na serwer z 64 osobami, i żadnych problemów nie mam (czasem mam zacinki przez procka, bo ogranicza kartę, lecz nowy procesor już jedzie).

Wasyl654.png

2pacr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...