Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana konto za g1(pomoc)

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie ;D

Mam pytanie otoz, jakis koles chce mi dac 2k g1, za konto 34lv w warrocku oczywiscie

Ale nie uzywalem go jakis czas i jest email nie wazny.(Tzn. Pisze ze nowe haslo trzeba)

Wiec pytanie brzmi czy gdy podam mu pasy z niewaznym emailem to moze cos zrobic z tym kontem?

Usunac postac czy cos tam pogrzebac ?

Bo nie chce zeby mnie w ciula zrobil a ja zostane bez niczego...A pozniej bym mu dal email..

Z gory dzieki

Opublikowano

Jeśli nie można się zalogować na GamersFirst gdyż e-mail jest nie ważny, to nawet jak dasz mu hasło do konta to on się nie zaloguje.

Musisz aktywować ponownie e-mail. ( link dostaniesz na mail z konta, potem możesz się zalogować do GamersFirst ).

`Koleś` nie może zmienić hasła ani nic na grzebać.

Arcz3i.png

glsigp.gif

Opublikowano

Dokładnie, to chyba co 120 dni trzeba aktywować od nowa konto na poczcie lub odświeżyć hasło. Przysyłają Ci maila i klikasz w link :) Dopóki tego nie zrobisz, to on może narobić w gacie, a i tak na stronę nie wbije :) Ale zależy czy musisz odświeżyć hasło czy aktywować konto. Bo chyba przy jednym z nich można wbić na konto w grze. Ale nie jestem pewien :P

PS. Z góry Ci mówię, że chce Cię zrobić w ,,bambuko" :D

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...