Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Dziwne z ISH, smb

Piotreks35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak Xenomitu :)

to by nie mial stabilnej.

Tak to bug, tez go mialem, jak widzicie bardzo fajny , ja stabilnych miałem chyba ze 100 , a smartek z 8 tys. !!! Dodało mi 8 tys smartek i na dodatek mogłem je normalnie używac ; ) Tylko po kilku godzinach znowu wrocilem do 100 po relogu.

Opublikowano

ten xenomit sie sam tworzy ? ;d Bo nigdy ne przykladalem do tego jakiejs wagi i nieintereoswalem sie tym za specjlainie ;p

ja pierdole : | Xenomit byl od zawsze a ty sie pytasz teraz czy sie sam tworzy... nie, nawet w skylabie nie produkuje się, bijesz ubery/bossy to w cargo mają xenomit. Jest też w prezentach . I chyba jeszcze w czymś ale już zapomniałem.

Opublikowano

Xenomit się tworzy, ale w skylabie.

Aby go użytkować do stabilnych itd potrzebujesz mieć go na statku.

Jeżeli na gwałt potrzebujesz polecam bić bossy i cubiki...

Opublikowano

ja pierdole : | Xenomit byl od zawsze a ty sie pytasz teraz czy sie sam tworzy... nie, nawet w skylabie nie produkuje się, bijesz ubery/bossy to w cargo mają xenomit. Jest też w prezentach . I chyba jeszcze w czymś ale już zapomniałem.

Spokojnie , mówiłem że nie przywiązywałem do niego wagi , wiedzialem ze byl itd. ale nic mi to nie robiło , tylko teraz.

Temat closed.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...