Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc

Crash89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość duży i dziwny problem z cuboidami, przechodząc do rzeczy chodzi o to że znikają parenty graczy na serwerze nadaje parenta gracz buduje po kilkunastu minutach znika parent...i gracz nie może budować 2 problem to że nadałem cuboida na całe miasto po czym cuboid zniknął podobnie jak parent...tak jak by go ktoś wykasował.

Dodam że serwer stoi na najnowszym Bukkicie 1.0.0 na moim komputerze domowym.

Proszę o szybka pomoc.

Opublikowano

Miałem ten sam problem na swoim serwerze. U mnie wystarczyło wgrać backupa sprzed tego wszystkiego co się działo oraz usunięcie wadliwego admina, który te parenty usuwał :P.

Czyli po prostu wgraj backup z czasów kiedy jeszcze ci ten problem nie występował.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Powiem tak zgenerowałem mapę na nowa i nadal mam to samo Admin to ia i mój kumple wszystko robimy dobrze a nie wiem co jest może ktoś wejdzie na serwer i pomoże będę wdzięczny

Opublikowano

Macie wadliwą wersje WG :)

Pewnie robicie cuba na miasto setparentujecie do niego inne działki a potem np. twój kumpel usuwa jakąś działkę bo już nie jest używana i jednocześnie usuwa cub na miasto a to dlatego że setparent w tej wersji źle łączy działki :) Czyli jeśli usuniesz jedną z połączonych działek znika też ta 2 :)

Naprawa :

Starsza / Nowsze wersja WG :)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...